Για εμάς


Δημιούργησα το entero.gr με πολύ μεράκι και αγάπη για τον άνθρωπο. Στόχος μου είναι να ενημερώσω για τη δύναμη του οργανισμού και να παρέχω στους ανθρώπους μας τη γνώση και τα εργαλεία που χρειάζονται για μια υγιή, χαρούμενη, και ισορροπημένη ζωή.

Ποιοι Είμαστε

Μετά από περίπου 17 χρόνια στον τομέα της συμπληρωματικής θεραπευτικής έχουμε δει χιλιάδες ανθρώπους να ταλαιπωρούνται με χρόνιες καταστάσεις. Ελέγχοντας το κλινικό ιστορικό τους, διαπιστώθηκε ότι το 90% των ανθρώπων αυτών, είχαν γαστρο-πεπτικά προβλήματα πριν την εμφάνιση της συμπτωματολογίας τους.

Η αποστολή μας είναι να ενημερώσουμε για τη δύναμη του οργανισμού και να παρέχουμε στους ανθρώπους μας τη γνώση και τα εργαλεία που χρειάζονται για μια υγιή, χαρούμενη, και ισορροπημένη ζωή.

Με λίγα λόγια, φροντίζουμε για την υγεία σας από τη βάση της.

Εστιάζουμε στην πλήρη ενημέρωση σε ότι αφορά το έντερο, γι’ αυτό δημιουργήσαμε τη νέα ιστοσελίδα www.entero.gr.

Μέσα από την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τη σωστή λειτουργία του εντέρου, να μάθετε όλες τις καινοτόμες φυσικές προσεγγίσεις για την ανακούφιση των προβλημάτων και να γνωρίσετε τις φυσικές ιάσεις.

Ευαγγελία Παπαγιάννη – Φυλακτού
Φυσικοπαθητικός


Ιδρύτρια της Εναλλακτικής Κλινικής Mediale και entero.gr

Εκπαιδευθείσα στο College of Naturopathic and Complementary Medicine και στο Επιστημονικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εφαρμογής Βιοακτινικής Ενέργειας

Μέλος της Διευρωπαϊκής Ένωσης Συμπληρωματικής Ιατρικής και της Μακεδονικής Εταιρείας Ομοιοθεραπευτικής


Επικοινωνήστε μαζί μας

hello@entero.gr


Είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.


Επικοινωνία