Διαγνωστικα Τεστ

Διαβάστε παρακάτω

Βιοενεργειακός Έλεγχος

Σύγχρονη, πρωτοποριακή και επιστημονική μέθοδος που με απλό, ανώδυνο και ακίνδυνο τρόπο μας δίνει την δυνατότητα να εντοπίσουμε με ακρίβεια την Βιοενεργειακή κατάσταση και τις τυχόν διαταραχές όλου του οργανισμού και κάθε οργάνου χωριστά. Βασίζεται στην αρχή της Βιοακτινικής Ενέργειας και τη μέτρηση της με την ηλεκτροφωτογράφιση και την ανάλυση της με τη βοήθεια Η/Υ. Μακροχρόνιες έρευνες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ύπαρξη μιας Βιοενεργειακής διαταραχής σ’ ένα όργανο ή σε περισσότερα, υποδεικνύει ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ για μελλοντική εμφάνιση ασθενειών. Καταγράφοντας εικονιστικά μέσω ηλεκτρονικών αισθητήρων τα εγγενή ηλεκτρικά σήματα του ανθρώπινου σώματος, επιτρέπει απολύτως ανώδυνα και μέσα σε ελάχιστο χρόνο τον έλεγχο της λειτουργίας όλων των ζωτικών οργάνων του οργανισμού

Test pH Αίματος

Όλοι γνωρίζουμε πως ένα ¨όξινο¨ σώμα είναι ανθυγιεινό και είναι γεμάτο προβλήματα. Όταν ένας οργανισμός έχει όξινο pH αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για εκδήλωση ασθενειών, ανάπτυξη βακτηριδίων, ιώσεων και μυκητιάσεων αλλά και πολλών μορφών καρκίνου. Η εξισορρόπηση του pH στο σώμα σας, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες ευεξίας που μπορείτε να ελέγξετε. Όταν το pH στο σώμα σας είναι ισορροπημένο η γενική υγεία σας είναι η βέλτιστη. Όταν διαταράσσεται το pH, έστω και απειροελάχιστα, διαταράσσεται η ισορροπία εσωτερικά και τα επιπλέον οξέα διαβρώνουν τους ιστούς, και εμποδίζουν τον οργανισμό να επισκευάσει τις φθορές του. Δημιουργούνται φλεγμονές, προκαλούνται δυσλειτουργίες που αργά ή γρήγορα θα εξελιχθούν σε σοβαρές ασθένειες.

Test Indican

Η εξέταση ούρων Ιndican, είναι ο πιο αποτελεσματικός και ο λιγότερο δαπανηρός τρόπος προκειμένου να εκτιμηθεί ο βαθμός γαστρεντερικής τοξικότητας του οργανισμού σας. Το τεστ χρησιμοποιείται ως πρωταρχική μέθοδος εντοπισμού βακτηριδίων τα οποία επηρεάζουν το πεπτικό σύστημα. Η εξέταση ούρων Indican αποτελεί δείκτη της εντερικής τοξιναιμίας και υπερανάπτυξης των      αναερόβιων βακτηριδίων. Φυσιολογικά, μόνο μια μικρή ποσότητα indican βρίσκεται στα ούρα. Η ποσότητα της ινδόλης στα ούρα αυξάνει είτε γιατί ο οργανισμός υποβάλλεται σε δίαιτες υψηλές σε πρωτεϊνούχες τροφές είτε γιατί δε γίνεται σωστή πέψη των πρωτεϊνών από τον  οργανισμό. Μέσω του συγκεκριμένου τεστ έχουμε τη δυνατότητα να  διαπιστώσουμε εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο στον οργανισμό του ασθενούς και σε τι βαθμό  εξέλιξης αυτό βρίσκεται.

Test Μικροσκοπικού Πεδίου

Πλήρης έλεγχος, όπου εντοπίζονται με ακρίβεια οι διαταραχές όλου του οργανισμού και κάθε οργάνου ξεχωριστά. Μία σταγόνα αίμα αρκεί για να απεικονίσει την παθολογική κατάσταση σε ιστούς και όργανα! Η μέθοδος ”Hemoscaning” που εφαρμόζεται μόνο στο κέντρο μας συμπληρώνει το φάσμα της έγκαιρης προληπτικής διάγνωσης υγείας. Η εξέταση της ζωντανής ανάλυσης αίματος είναι μια επαναστατική τεχνολογία που μας επιτρέπει να παρακολουθούμε τα χαρακτηριστικά του αίματός σας εδώ και τώρα! Ο έλεγχος του ζωντανού αίματος είναι σημαντικός στον πρόωρο εντοπισμό σοβαρών νόσων. Η εξέταση μας επιτρέπει να δούμε πως το αίμα μας συμπεριφέρεται μέσα στο σώμα, δίνοντας μια πλήρη εικόνας τηε υγείας σας σε κυτταρικό επίπεδο.

Test Μικροβιώματος

Το Test Μικροβιώματος είναι μια ολοκληρωμένη ανάλυση κοπράνων που παρέχει στον ασθενή πολύτιμες πληροφορίες που αφορούν στην υγεία του εντέρου αλλά και ολόκληρου του οργανισμού. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και διατροφής επηρεάζουν το γαστρεντερικό σύστημα το οποίο με τη σειρά του μπορεί να οδηγήσει στην δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού και εν συνεχεία σε μια πληθώρα νοσημάτων. Πολλά συμπτώματα εκτός του γαστρεντερικού συστήματος μπορεί να οφείλονται σε διαταραχές του εντέρου. Για να είναι αποτελεσματική η θεραπεία τους, μπορεί να χρειάζεται πρωταρχικά η αντιμετώπιση των δυσλειτουργιών του γαστρεντερικού και η διόρθωση της εντερικής μικροβιακής ανισσοροπίας.

Virus Test

Αιματολογική εξέταση που ελέγχει τον αριθμό των αντιγόνων σε χρόνιες λοιμώξεις. Διαπιστώθηκε ότι η διαρκής παρουσίαση μεγάλου αριθμού αντιγόνων κατευθύνει άμεσα την εξάντληση των κυττάρων Τ κατά τη διάρκεια μιας χρόνιας λοίμωξης. Παρότι δεν έχουν διευκρινιστεί οι παράγοντες που ευθύνονται για τη δημιουργία αυτής της ήπιας λειτουργικής εξάντλησης της ανταπόκρισης με αποτέλεσμα διατήρησης υψηλών επιπέδων φλεγμονωδών, καλό είναι να λαμβάνονται υπόψιν του θεράποντα ιατρού για την πιο σωστή αντιμετώπιση χρόνιων παθήσεων.

Διάγνωση Τροφικής Δυσανεξίας

Είναι πλέον αποδεκτό και αναμφισβήτητο γεγονός, ότι η διατροφή παίζει τον σπουδαιότερο και σημαντικότερο ρόλο στην υγεία μας. Πάρα πολλές παθήσεις και προβλήματα της σύγχρονης εποχής αποδίδονται στη διατροφή μας.  Για πάρα πολλούς ανθρώπους τα πιο κοινά και συνήθως αγαπημένα μας τρόφιμα, επενεργούν σαν φαρμάκι για τον οργανισμό μας, προκαλώντας αμέτρητα προβλήματα υγείας χωρίς καν να το υποψιαζόμαστε. Η διάγνωση της τροφικής αλλεργίας και δυσανεξίας γίνεται πλέον με μια απλή αιματολογική εξέταση και ελέγχονται 330 τρόφες. Με τον ακριβή προσδιορισμό των συγκεκριμένων τροφών, όπου ο οργανισμός μας παρουσιάζει «Τροφική Δυσανεξία» και την απομάκρυνση τους τελικά από τη διατροφή μας, ο οργανισμός μας αρχίζει να ανασυγκροτείται.