Ήρθε η ωρα να απαλλαχτείτε απο τον πονοκέφαλο!

Τουλάχιστον το 85% των ανθρώπων υποφέρουν από πονοκέφαλο τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Παρόλο που οι περισσότεροι πονοκέφαλοι διευθετούνται εύκολα, εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από χρόνιους ή σοβαρούς πονοκεφάλους που επηρεάζουν σοβαρά τη ζωή τους.

Ο πονοκέφαλος είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τύπους πόνου που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος. Όλοι βιώνουν έναν πονοκέφαλο κάποια στιγμή στη ζωή τους. Οι περισσότεροι πονοκέφαλοι είναι απλά ενόχληση και όχι σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει ποτέ να δείτε έναν ειδικό για έναν πονοκέφαλο. 

Πότε να ζητήσετε βοήθεια; Εάν οι πονοκέφαλοι σας παρεμβαίνουν σημαντικά στη ζωή σας και σας προκαλούν χρόνιο πόνο, ένας ειδικός μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τον πόνο σας πιο αποτελεσματικά. 

Ζητήστε βοήθεια εάν:

– Έχετε πονοκεφάλους έντασης, πονοκεφάλους ημικρανίας ή πονοκεφάλους συμπλέγματος και πρέπει να παίρνετε συχνά φάρμακα για την καταπολέμηση του πόνου ή σε υψηλές δόσεις.

– Συχνά, ένας πονοκέφαλος σας δημιουργεί προβλήματα με τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

– Οι πονοκέφαλοι σας χειροτερεύουν προοδευτικά με την πάροδο του χρόνου. 

– Ο πονοκέφαλος σας σχετίζεται με άλλες νευρολογικές παθήσεις όπως οι κρίσεις.

– Ο πονοκέφαλος σας συνδέεται με μυϊκή αδυναμία ή μούδιασμα στο άκρο, αλλαγές στην προσωπικότητα, αλλαγές ομιλίας ή αλλαγές όρασης. 

– Ο πονοκέφαλος είναι εξαιρετικά σοβαρός, οξύς και προκαλεί άλλα νευρολογικά προβλήματα. Ο ένοχος μπορεί να είναι αιμορραγία στον εγκέφαλο που προκαλείται από αιμοφόρο αγγείο που ονομάζεται ρήξη ανευρύσματος.

Η προτιμώμενη θεραπεία στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων για την αποτελεσματική ανακούφιση του πονοκεφάλου είναι η μέθοδος της ”Δυναμικής Βιορύθμισης”. Η Δυναμική Βιορύθμιση του οργανισμού επιτελείται με τη γεννήτρια παραγωγής ηλεκτρομαγνητικών πεδίων χαμηλής έντασης και συχνότητας η οποία συνοδεύεται από μία συσκευή ελέγχου. Πρόκειται για μία ηλεκτρονική συσκευή παραγωγής κυμάτων, που εκπέμπει στο φάσμα συχνοτήτων 10KHz και 1MHz, συχνότητες απόλυτα ασφαλείς για τον άνθρωπο. Είναι πιστοποιημένη σε επίπεδο χαρακτηριστικών λειτουργίας και εναρμονίζεται με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας. 

Η θεραπεία με τη δυναμική βιορύθμιση είναι αναίμακτη, ανώδυνη, εύκολη και απλή και έχει άμεσα αποτελέσματα από τις πρώτες συνεδρίες.