Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά...και η άλλη μισή του παχέως εντέρου!

Υδροθεραπεία του παχέος εντέρου


Τι είναι η υδροθεραπεία του παχέος εντέρου;

Η υδροθεραπεία του παχέος εντέρου είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος με την οποία τα απόβλητα και οι τοξίνες απομακρύνονται από το παχύ έντερο. Καθαρό, φιλτραρισμένο, ελεγχόμενο από την θερμοκρασία νερό εισάγεται στο κόλον με αποτέλεσμα την πλήρη εκκένωση των κοπράνων. Οι ασθενείς επιλέγουν την υδροθεραπεία του παχέος εντέρου ως εναλλακτική μέθοδο για να βοηθήσουν στην άμβλυνση των προβλημάτων υγείας:

• Πονοκέφαλοι • Δυσκοιλιότητα • Αέρια • Ακμή • Παχυσαρκία • Αλλεργίες • Άσθμα • Κακοσμία σώματος

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν κατά την αναζήτηση για την βασική αιτία των ζητημάτων εξάλειψης. Συχνά οι αιτίες μπορεί να είναι μια ανισορροπία εντερικής χλωρίδας, μια κακή διατροφή, η ανεπαρκής πρόσληψη νερού, το άγχος ή οι τοξίνες. Ενώ τα σώματά μας έχουν σχεδιαστεί για να αποτοξινώνουν και να καθαρίζουν τις τοξίνες από μόνα τους, διαπιστώνουμε ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας, συχνά μας απαγορεύει να βοηθήσουμε τα σώματά μας να διατηρηθούν. Τις περισσότερες φορές, δεν συνειδητοποιούμε ότι οι τοξίνες μας επηρεάζουν μέχρι να αναπτύξουμε μια χρόνια ασθένεια μετά από χρόνια έκθεση σε αυτές.

Η υδροθεραπεία του παχέος εντέρου επιταχύνει τις φυσικές διαδικασίες αποτοξίνωσης και καθαρισμού του σώματός σας, αφαιρώντας τα απόβλητα και τις τοξίνες από το κόλον σας, ενώ παράλληλα διεγείρει τις θεραπευτικές ικανότητες του σώματος. Πολλαπλές συνεδρίες συνιστώνται πάντα για να εξασφαλιστεί ότι ο ασθενής λαμβάνει το μέγιστο όφελος από την υδροθεραπεία του παχέος εντέρου. Οι περισσότεροι άνθρωποι αναφέρουν ότι αισθάνονται ελαφρύτεροι και μια γενική αίσθηση ευεξίας μετά από μία μόνο συνεδρία, αλλά όταν ένα σύμπτωμα όπως η δυσκοιλιότητα έχει αναπτυχθεί μπορεί να απαιτούνται περισσότερες από μία συνεδρίες.

Θεραπεύστε το έντερο σας. Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας. Προστατεύστε τη ζωή σας.

Η υδροθεραπεία του παχέος εντέρου είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος καθαρισμού του παχέος εντέρου με επανειλημμένη ήπια έκπλυση με θερμό φιλτραρισμένο νερό. Εκτός από την εξάλειψη κοπράνων, η υδροθεραπεία βοηθά στην απομάκρυνση των βακτηριακών τοξινών στο θεραπευτικό σύστημα που οδηγεί στο συκώτι. Στη μείωση τοξικού φορτίου. Στη βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην απομάκρυνση των βλεννογόνων, των αερίων, των παράσιτων, των κυτταρικών υπολειμμάτων και των αλλεργιογόνων των τροφίμων. Μπορεί επίσης να διεγείρει τη χοληδόχο κύστη για την απελευθέρωση της χολής που επιταχύνει την απομάκρυνση των τοξινών όπως τα φυτοφάρμακα και τα βαρέα μέταλλα. Επειδή το παχύ έντερο είναι υπεύθυνο για την επαναπορρόφηση του νερού, η υδροθεραπεία μπορεί επίσης να βοηθήσει στην επανενυδάτωση του ασθενούς.

Πότε χρειάζεστε υδροθεραπεία του παχέος εντέρου;

Θα γνωρίζετε ότι το σώμα σας είναι γεμάτο από τοξίνες όταν εμφανίσετε τα ακόλουθα συμπτώματα: Κακή αναπνοή, κακοσμία σώματος, μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, κρύα χέρια και πόδια, εύθραυστα νύχια και τρίχες, ένταση, κόπωση, αλλεργίες, δυσπεψία, χρόνιες κεφαλαλγίες, ευερεθιστότητα, νευρικότητα , ναυτία, κατάθλιψη, άσθμα, παχυσαρκία και πονοκεφάλους.

Οφέλη της υδροθεραπείας του παχέος εντέρου : • Βελτίωση της κανονικότητας του εντέρου • Βελτίωση της πέψης • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος • Αλκαλοποίηση του σώματος • Αύξηση της ενέργειας και της διάθεσης • Σαφέστερη και φωτεινότερη χροιά • Βοήθεια στη διαχείριση του βάρους • Ενυδάτωση του σώματος

Τι να περιμένετε μετά την υδροθεραπεία του παχέος εντέρου :

Ενώ μερικοί άνθρωποι αναφέρουν αυξημένη ενέργεια και πέψη, πολλοί διαπιστώνουν επίσης ότι το βάρος τους μειώνεται και κοιμούνται καλύτερα, με λιγότερες ημικρανίες. Γενικά αναμένεται ότι θα δείτε άμεσα, θετικά αποτελέσματα ακόμη και μετά από μία θεραπεία. Ορισμένες συχνές αντιδράσεις μετά τη θεραπεία είναι: • Ζάλη • Εξάντληση • Ναυτία 

 Το κόλον καθαρίζεται, ενυδατώνεται και εκπαιδεύεται για να εκκενώνει αποτελεσματικά τα απόβλητα. Αφού ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία, θα αισθανθείτε καθαρότεροι, ελαφρύτεροι και αναζωογονημένοι. Ένας υγιεινός τρόπος ζωής ξεκινάει με ένα υγιές και καθαρό παχύ έντερο και δεδομένου ότι είναι το αποχετευτικό σύστημα του σώματος, το παχύ έντερο πρέπει να καθαριστεί έστω μια φορά κάποια στιγμή. Ο καθαρισμός του παχέος εντέρου είναι ένας τρόπος για την απομάκρυνση της βλεννώδους πλάκας και των τοξινών και επίσης για την ανάκτηση της ζωτικότητας. Από όλους τους παράγοντες που ευνοούν την ασθένεια, το 90% αντιπροσωπεύει ένα βρώμικο κόλον. Στο παχύ έντερο συγκεντρώνονται απόβλητα, που μοιάζουν με σκληρυμένη βλέννα, σχηματίζοντας τη λεγόμενη βλεννώδη πλάκα που «βρίσκεται» εδώ και χρόνια. Βασικά, η λειτουργία του εντέρου αντιστρέφεται. Τα απόβλητα δεν εξαλείφονται πλέον εντελώς, αλλά μολύνουν το αίμα και υποβαθμίζουν τις εσωτερικές λειτουργίες. Με την πάροδο των χρόνων υποβλήθηκαν σε μερική πέψη η ύλη, τα μεταβολικά απόβλητα, τα υπολείμματα φαρμάκων και άλλες χημικές ουσίες που καταναλώθηκαν με τροφή, μέσω του δέρματος ή με αναπνοή, από τα καλλυντικά και τα προϊόντα καθαρισμού (απορρυπαντικά, σαμπουάν, βαφές μαλλιών, αποσμητικά κλπ.) εναποτίθενται στο έντερο. Όλα αυτά μας κρατούν μακριά από μια υγιή ζωή.Yδροθεραπεία του παχέος εντέρου