fbpx

Σε όλη την ιστορία,το ασήμι, ασκούσε μια μακρά γοητεία στους ανθρώπους. Η πρώτη απόδειξη της εξόρυξης αργύρου χρονολογείται από το 3000 π.Χ. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι αξιολόγησαν το ασήμι πολύ ψηλότερα από τον χρυσό και οι Φοίνικες έσωσαν νερό, κρασί και ξύδι σε ασημένια μπουκάλια λόγω των αντιμικροβιακών οφελών του αργύρου. Σήμερα, εκτός από τη νομισματική αξία του, το ασήμι έχει πολλά οφέλη, όπως την παροχή ανοσοποιητικής υποστήριξης, ως καθαριστή νερού και θεραπεία τραύματος και εγκαύματος.
Το ασήμι είναι ένα μέταλλο που απαντά στη φύση. Το ασήμι μπορεί να βρεθεί ακόμη και ως ανόργανο άλας σε μερικά από τα φυσικά τρόφιμα που τρώμε και αποτελεί φυσιολογικό συστατικό της διατροφής των θηλαστικών. Μπορούμε να βρούμε αυτά τα ίχνη ασημιού σε ολόκληρους κόκκους δημητριακων,σε ψάρια, μανιτάρια και γάλα από ανθρώπους, αγελάδες και αίγες. Ακόμη και το νερό της πηγής, το θαλασσινό νερό και το νερό που πίνουμε από τη βρύση περιέχουν ίχνη ασημιού.
Άλλα τρόφιμα που περιέχουν ιχνοστοιχεία περιλαμβάνουν τα οστρακόδερμα (συμπεριλαμβανομένων των στρείδι) και το παγωτό. Ενώ τα ιχνοστοιχεία είναι σημαντικά για την εκτέλεση λειτουργιών και διεργασίες στο σώμα, ο μόνος τρόπος για να πάρετε την πιο επωφελή μορφή αργύρου για το ανοσοποιητικό ειναι το Silver που περιέχει μόλις 99,999% καθαρό ασήμι σε μια ασφαλή χαμηλή συγκέντρωση και καθαρό δισαπεσταγμενο νερό φαρμακευτικής ποιότητας. Είναι το φυσικό συμπλήρωμα που μπορεί να αποφέρει περισσότερα από τα οφέλη του ασημιού από τη Μητέρα Φύση.

Η αλήθεια για την ασφάλεια του κολλοειδούς αργύρου
Με όλη τη συζήτηση και παραπληροφόρηση σχετικά με το κολλοειδές ασήμι, πολλοί άνθρωποι αμφισβητούν εάν η λήψη κολλοειδούς ασημιού είναι πραγματικά ασφαλής. Εδω θα συζητήσουμε για το κολλοειδές ασήμι και αν μπορεί αυτο να ωφελήσει εσάς και την οικογένειά σας.

Κολλοειδές ασήμι: Τι είναι αυτό;
Πρώτα απ ‘όλα, τι είναι το κολλοειδές ασήμι; Με λίγα λόγια, ο κολλοειδής άργυρος είναι ένα διάλυμα που αποτελείται από μικροσκοπικά σωματίδια αργύρου αιωρούμενα σε υγρό. Είναι ένας γενικός όρος που αναφέρεται επίσης σε ασημένια συμπληρώματα διατροφής που κυκλοφορούν στο εμπόριο για «ανοσοποιητική υποστήριξη» και μπορεί να κυκλοφορήσει με διάφορα ονόματα, όπως κολλοειδές ασήμι, αληθινό κολλοειδές ασήμι, ιονικό ασήμι, δομημένο ασήμι, ασημένια πρωτεΐνη, ασημένιο νερό, υδροζόλης. Το ασήμι και η κολλοειδή μορφη του έχει χρησιμοποιηθεί ως μικροβιοκτόνο και απολυμαντικο πριν από την εισαγωγή της σύγχρονης ιατρικής.

Όπως και με άλλα συμπληρώματα, δεν είναι όλα αυτά τα διαλύματα κολλοειδούς αργύρου ίσα. Οι κολλοειδείς μορφές αργύρου περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και χημικών σκευασμάτων που έχουν ποικίλους βαθμούς γνωσης, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας. Έτσι, προτού αγοράσετε οποιοδήποτε είδος συμπλήρωμα αργύρου για ανοσολογική υποστήριξη, βεβαιωθείτε ότι εχετε κάνει κάποια έρευνα.
Ο κολλοειδης αργυρος της εταιρειας μας αποτελείται από 2 συστατικά: 99,999% καθαρό ασήμι (100x πιο καθαρό από τα ασημικά της γιαγιάς σας) και φαρμακευτικό δισαπεσταγμενο καθαρισμένο νερό. Αντιπροσωπεύει ένα μοναδικό μίγμα από την πιο δραστική και αποτελεσματική μορφή αργύρου- θετικά φορτισμένα ιόντα αργύρου- σε τόσο χαμηλή συγκέντρωση ώστε να μην υπάρχει φόβος τοξικότητας. Το προιον μας είναι άγευστο, ασφαλές, καθαρό και αποτελεσματικό. Είναι επίσης απαλλαγμένο από , γλουτένη και αλλεργιογόνα.
ΜΥΘΟΙ
Όταν πρόκειται για κολλοειδές ασήμι, υπάρχουν πολλές παραπληροφορίες που οι άνθρωποι δινουν αξία χωρίς να κάνουν την έρευνα. Ας ξεχωρίσουμε λοιπον το γεγονός από τη μυθοπλασία και ας συζητήσουμε μερικούς από τους πιο μπερδεμένους μύθους για το κολλοειδές ασήμι.

1) ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Συχνά, οι άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα ότι ένα υψηλό PPM (μέρη ανά εκατομμύριο) σε συμπλήρωμα κολλοειδούς αργύρου είναι καλό. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει.

Πριν εξετάσουμε το PPM ή τη συγκέντρωση αργύρου, πρέπει να μάθουμε για το φορτίο σωματιδίων, επειδή είναι ένας σημαντικός παράγοντας που καθορίζει την αποτελεσματικότητα ενός προϊόντος αργύρου. Το φορτίο σωματιδίων αναγνωρίζει τη βιοδραστική κατάσταση του αργύρου, που ονομάζεται κατιόν (Ag +). Δυστυχώς, οι περισσότερες κατασκευές κολλοειδών αργυρών δεσμεύονται σε ουδέτερα σωματίδια μεταλλικού αργύρου ή σε ενώσεις όπως άλατα αργύρου και πρωτεΐνες αργύρου. Αυτή η πρακτική είναι ένας φτηνός τρόπος για την επίτευξη υψηλότερων συνολικών συγκεντρώσεων ασυσκεύαστου PPM. Εντούτοις, η ρίψη περισσότερου αργύρου σε κολλοειδές εναιώρημα (ή διαλυμένο διάλυμα, στην περίπτωση αλάτων αργύρου) δεν συνεπάγεται απαραίτητα μεγαλύτερο όφελος. Για την αποτελεσματικότητα, το σημαντικότερο είναι το συνολικό ποσοστό συγκέντρωσης βιοενεργού αργύρου ή θετικά φορτισμένου αργύρου.

Όταν έχετε την πλειοψηφία του βιοενεργού αργύρου (Ag +), χρειάζεστε μόνο ένα μικρό ποσό για να πραγματοποιήσετε ισχυρές και θετικές αλλαγές στο βιολογικό περιβάλλον. Για παράδειγμα, 10 μέρη ανά εκατομμύριο ενός εναιωρήματος βιοενεργού αργύρου μεγαλύτερο από 98% μπορούν να ασκήσουν πολύ ισχυρότερες επιδράσεις από 500 μέρη ανά εκατομμύριο ασημένια κολλοειδή με μόνο 10% βιοδραστικότητα.
Μια ασφαλή χαμηλή συγκέντρωση 10 PPM, είναι αυτό που μπορει να χρειαστείτε .

2) Το μεγαλύτερο δεν είναι πάντα το πιο χρήσιμο.
Τα μικρότερα μεταλλικά σωματίδια μετατρέπονται ευκολότερα από μια αδρανή δεξαμενή από μέταλλο αργύρου σε θετικά φορτισμένο βιοενεργό ασήμι κατά τη διάρκεια της φυσιολογικής ημίσειας ζωής του αργύρου στο σώμα. Επιπλέον, όσο μικρότερο είναι το μέγεθος κάθε μεμονωμένου σωματιδίου αργύρου , συνδεεται με την καλύτερη απορρόφηση σε μεγαλύτερη επιφάνεια ,αμφοτερα στοιχεία για να είναι πιο αποτελεσματικά.

Για παράδειγμα, φανταστείτε αλατι ψιλο σε σύγκριση με το χονδρόκοκκο αλάτι. Οι μικροσκοπικοί κόκκοι του αλεσμενου αλατιου, καλύπτουν πιο ομοιόμορφα τα τρόφιμα και παρέχουν συνεπή γεύση. Ωστόσο, εάν βάλετε χοντρο αλάτι στα τρόφιμά σας, μερικες μπουκιες θα είναι πολύ αλμυρες, και μερικες δεν θα έχουν καθόλου αλατισμενη γεύση.
Μόνο τα μικρότερα από τα ουδέτερα σωματίδια μετάλλου αργύρου (για παράδειγμα, τα λιγότερο από ένα νανόμετρο) μετατρέπονται στο σώμα σε βιοενεργό θετικά φορτισμένο ασήμι.

3) Το ΑΣΗΜΙ δεν καταστρέφει τους καλούς και κακούς μικροοργανισμούς στο έντερο
Παρά τις φήμες εκεί έξω, το ασήμι δεν μεταβάλλει την κατανομή των ειδών στο μικροβιοκτόνο του εντέρου. Μια επιστημονική βιβλιογραφική μελέτη από ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν εξέτασε κατά πόσο τα ιονικά άργυρα ή τα κολλοειδή σωματίδια αργύρου σε καθαρή μορφή άλλαξαν τη φυσική κατανομή είδη στο μικροβιοκτόνο του εντέρου.
Ένας παρόμοιος αριθμός παρατηρουμενων ειδων μικροβιωματος παρατηρήθηκε μεταξύ ενός ελέγχου μόνο για το νερό και όλων των μορφών αργύρου που χορηγήθηκαν από το στόμα στη δόση αναφοράς για 28 ημέρες.
Συγκριτικά, διαπιστώθηκε ότι ένα αντιβιοτικό συνταγής αναστέλλει πάνω από το ήμισυ των παρατηρούμενων ειδών.

Ως γενικός κανόνας για τα συμπληρώματα, το προϊόν δεν μπορεί να ισχυριστεί ή ακόμη και να υποδείξει ότι αντιμετωπίζει, θεραπεύει, αποτρέπει ή μετριάζει οποιαδήποτε ασθένεια.ευθυνών.Τα προϊόντα αυτά δεν προορίζονται για τη διάγνωση, τη θεραπεία, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Η αλήθεια πίσω από το γιατί δεν θα κάνουμε ισχυρισμούς υγείας .

ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΡΓΥΡΙΑΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΑΡΓΥΡΟΥ.
Ένας συνηθισμένος ισχυρισμός είναι ότι το ασήμι θέτει σε κίνδυνο (“Θα με κανει μπλε;”). Σε αντίθεση με τον ισχυρισμό αυτό, υπάρχει ένα πολύ γνωστό άρθρο περιοδικών που αναλύει την 120ετή ιστορία της ασφαλούς χρήσης του αργύρου .
Η Αργυρία περιγράφεται συχνά ως γκρίζος-μπλε αποχρωματισμός του δέρματος, των βλεννογόνων μεμβρανών και / ή των εσωτερικών οργάνων ως αποτέλεσμα της έκθεσης σε ασήμι. Η Αργυρία μπορεί να εμφανιστεί σε μια περιοχή επαναλαμβανόμενης ή λειαντικής δερματικής επαφής με ενώσεις αργύρου ή αργύρου ή μπορεί να εμφανιστεί εκτενέστερα σε εκτεταμένες περιοχές του δέρματος μετά από μακροχρόνια έκθεση από το στόμα ή εισπνοή. Η εντοπισμένη αργυρία μπορεί να εμφανιστεί στα μάτια (αργύρωση), όπου σχηματίζονται γκρι μπλε μπαλώματα χρωματισμού χωρίς ένδειξη αντίδρασης ιστού. Η γενικευμένη αργυρία αναγνωρίζεται από την εκτεταμένη χρωστική ουσία του δέρματος λόγω της εναπόθεσης συμπλοκών αργύρου και της επαγόμενης από άργυρο αύξησης της μελανίνης.
Οι κίνδυνοι και η τοξικότητα που σχετίζονται με το ασήμι έχουν πάντοτε αποδοθεί σε ακραίες ποσότητες αργύρου που προέρχονται από άλατα αργύρου ή ενώσεις αργύρου και σκόνη εισπνεόμενου αργύρου, καμία από ολιγοδυναμικό άργυρο. Ως ολιγοδυναμική νοείται η τοξική επίδραση μεταλλικών ιόντων σε ζωντανά κύτταρα, άλγη, καλούπια, σπόρια, μύκητες, ιούς, προκαρυωτικούς και ευκαρυωτικούς μικροοργανισμούς, ακόμη και σε σχετικά χαμηλές συγκεντρώσεις. Εξ ορισμού, θα ήταν λειτουργικά αδύνατο για ολιγοδυναμικό άργυρο να επιτευχθούν επίπεδα τοξικότητας, όπως καθορίστηκε από την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (τελευταία στοιχεία έχουν πρόσβαση στις 09/27/17).

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΒΑΡΥ ΜΕΤΑΛΛΟ;
Υπήρξαν πολλές συζητήσεις στις ειδήσεις τον τελευταίο καιρό για τους κινδύνους των βαρέων μετάλλων. Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν ότι το ασήμι μπορεί να θεωρηθεί ως βαρύ μέταλλο, και αν είναι, δεν θα ήταν ασφαλές για μακροχρόνια χρήση.

Ο όρος “βαρέα μέταλλα” δεν ορίζεται σαφώς. Εντούτοις, γενικά αναφέρεται σε μέταλλα που θεωρούνται τοξικά για τον άνθρωπο, ακόμη και σε χαμηλές δόσεις (π.χ. υδράργυρος). Από τεχνική άποψη, το ασήμι (Ag) παρατίθεται ως “μεταβατικό μέταλλο” στον περιοδικό πίνακα. Άλλα μέταλλα που αναφέρονται ως μεταβατικά μέταλλα περιλαμβάνουν τα θρεπτικά μέταλλα που θα γνωρίζετε, όπως το χρώμιο, ο χαλκός, ο ψευδάργυρος και ο σίδηρος. Αυτά είναι τα θρεπτικά συστατικά που θεωρούνται απαραίτητα για την ανθρώπινη υγεία, με τη σωστή μορφή και δόση. Μορφή και δόση είναι το κλειδί!

Ποια είναι η σωστή μορφή;
Τα μέταλλα μπορούν να συνδεθούν με διαφορετικά στοιχεία, τα οποία επηρεάζουν την απορρόφηση και τη σταθερότητά τους. Για παράδειγμα, το χρώμιο VI, είναι μια εξαιρετικά τοξική μορφή χρωμίου και καρκινογόνος για τον άνθρωπο. Αλλά το χρώμιο με τη μορφή πολυνικοτινικού είναι ένα βασικό, απαραίτητο θρεπτικό συστατικό που χρησιμοποιείται από τον οργανισμό για την ενίσχυση της δράσης της ινσουλίνης. Έτσι, κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει τη δήλωση ότι όλο το χρώμιο είναι ασφαλές ή τοξικό.

Σε αντίθεση με το χρώμιο, το ασήμι δεν έχει ακόμη χαρακτηριστεί ως βασική θρεπτική ουσία, ωστόσο παρέχει σημαντικά οφέλη για την υγεία όπως αποδείχθηκε σε πολλές ερευνητικές μελέτες. Η μορφή του αργύρου είναι σημαντική κατά την εξέταση της ασφάλειας. Για παράδειγμα, το νιτρικό άργυρο (θεωρείται αλάτι αργύρου) χρησιμοποιείται ως σταγόνα για τα νεογνά για την πρόληψη της τύφλωσης, αλλά θεωρείται τοξικό για να καταναλώνεται από το στόμα αυτή η μορφή αργύρου.

Συχνές ερωτήσεις
Μπορεί να με κάνει μπλε;
Είναι αλήθεια ότι το ασήμι σε τεράστια υπερβολή πέρα ​​από τα 10.000.000 μικρογραμμάρια πάνω από 70 χρόνια ανά EPA μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να οδηγήσει σε αργυρία, έναν καλοήθη καλλυντικό αποχρωματισμό του δέρματος. Οι ακαθαρσίες σε άλλα κολλοειδή αργυρά μπορεί επίσης να αυξήσουν τον κίνδυνο. Ωστόσο, η καθαρή ασημί hydrosol – η οποία είναι απαλλαγμένη από πρωτεΐνες, άλατα και άλλες ενώσεις – δεν αποτελεί κίνδυνο για την υγεία όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες.

Είναι άλλα προϊόντα αργύρου με υψηλότερες συγκεντρώσεις πιο ισχυρά;
Τα περισσότερα δεν είναι πάντα καλύτερα. Αυτό που καθιστά ένα προϊόν αργύρου πιο αποτελεσματικό από το άλλο δεν είναι το PPM του, αλλά μάλλον το μέγεθος των σωματιδίων του, το φορτίο (όχι το ουδέτερο) και η καθαρότητα. Όσο μικρότερο είναι το σωματίδιο, τόσο πιο βιοδιαθέσιμο γίνεται και όσο μεγαλύτερη είναι η επιφάνεια που είναι διαθέσιμη για μετατροπή σε βιοενεργό ασήμι ενώ βρίσκεται μέσα στο σώμα.

Όταν τα ιόντα αργύρου συνδυάζονται με το χλωριούχο στο στομάχι, μπορεί να γίνουν αναποτελεσματικά;
Οι άνθρωποι έχουν διδαχθει στη χημεία των γυμνασίων και των κολεγίων πρώτου κύκλου ότι τα ιόντα αργύρου αντιδρούν με χλωριούχα ιόντα για να σχηματίσουν αδιάλυτο στο νερό χλωριούχο άργυρο. Αλλά σε προηγμένα μαθήματα χημείας, κάποιος άλλος μαθαίνει ότι παρουσία μεγάλων υπερβολών ιόντων χλωρίου, όπως εκείνου που βρίσκεται στο οξύ του στομάχου ή / και στο αίμα, ο άργυρος υπάρχει ως υδατοδιαλυτό σύμπλοκο ιόν που περιέχει 2 χλωριούχα ιόντα ανά ιόν αργύρου. Δεδομένου ότι αυτό είναι υδατοδιαλυτό, μπορεί να απορροφηθεί εύκολα μέσω του στομάχου, εάν είναι απαραίτητο. Τώρα, ενώ η ισχύς του συμπλόκου ιόντων που σχηματίζεται από την αντίδραση του αργύρου με τα δύο χλωριούχα ιόντα είναι αρκετή για να αποτρέψει την κατακρήμνιση, δεν είναι επίσης αρκετή για να αποτρέψει τον ασημένιο από την κανονική του ικανότητα. Δεν υπάρχει απώλεια αποτελεσματικότητας

Γιατί είναι τα σωματίδια μικρού μεγέθους πιο αποτελεσματικά από τα μεγαλύτερα μεγέθη;
Η επιφάνεια είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς η μετατροπή από ουδέτερο μέταλλο σε θετικά φορτισμένο βιοενεργό ασήμι συμβαίνει στην επιφάνεια του σωματιδίου. Μόνο το εξώτατο στρώμα ή δύο από τα άτομα στην επιφάνεια των νανοσωματιδίων θα είναι σε θέση να μετατραπουν κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας στο σώμα πριν από την απέκκριση.

Γιατί έχει σαν γεύση νερό;
Γιατι αποτελείται από δύο συστατικά: 99,999% καθαρό ασήμι και καθαρό νερό δισαπεσταγμενο φαρμακευτικής ποιότητας. Το μέγεθος των σωματιδίων μας είναι τόσο μικρό (τόσο μικρό όσο 0,8 νανόμετρα) που έχουμε τη χαμηλότερη συγκέντρωση με την πιο αποτελεσματική . Στα 10 ppm, πιθανότατα θα δοκιμάσετε μόνο το νερό!

Μήπως το Κυρίαρχο Ασημένιο καταστρέφει τα φιλικά και ευεργετικά προβιοτικά (δηλαδή, τη χλωρίδα) στα έντερά μου, όταν το καταναλώνω;
Το ασήμι δεν μεταβάλλει την κατανομή των ειδών στο μικροβιοκτόνο του εντέρου *. Μια βιβλιογραφική μελέτη από ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν εξέτασε αν ιονικά άργυρα ή κολλοειδή σωματίδια αργύρου σε καθαρές μορφές άλλαξαν τη φυσική κατανομή των ειδών στο μικροβιοκτόνο του εντέρου (Wilding κ.ά., Nanotoxicology, 2016). Παρόμοιος αριθμός γενικών ειδών παρατηρήθηκε μεταξύ ενός μάρτυρα μόνο για το νερό και όλων των μορφών αργύρου που χορηγήθηκαν από το στόμα σε 2.000Χ τη δόση αναφοράς EPA για 28 ημέρες. Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι ένα αντιβιοτικό συνταγής αναστέλλει πάνω από το ήμισυ των παρατηρούμενων ειδών.

Γιατί το σώμα χρειάζεται ασήμι ως στοιχείο διατροφικό;
Το ασήμι βρίσκεται φυσικά ως ιχνοστοιχείο σε τρόφιμα όπως το σιτάρι, το μητρικό γάλα θηλαστικών και τα μανιτάρια, καθώς και τα φυσικά νερά. Τα άτομα που έχουν δίαιτα “ελεύθερα από”, όπως η γλουτένη, τα γαλακτοκομικά προϊόντα ή τα καρύδια, μπορεί να μην λαμβάνουν τις τυπικές ποσότητες ίχνους που υπάρχουν στη διατροφή. Επιπλέον, το ασημι αναγνωρίζεται από τον Καναδά ως ιχνοστοιχείο απαραίτητο για τη διατήρηση της υγείας.

Χρειάζομαι άδειο στομάχι ή να σταματήσω να το πάρω μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα;
Εάν ακολουθείτε τις τυποποιημένες οδηγίες επισήμανσης, δεν χρειάζεται κενό στομάχι. συνιστούμε, ωστόσο, να παίρνετε το προϊόν σε απόσταση 5-15 λεπτών από τα τρόφιμα και τα ποτά. Συμβουλευτείτε τον ιατρό σας για οποιεσδήποτε άλλες δοσολογίες. και στην πραγματικότητα συνιστούμε ένα-δυο ψεκασματα στο στομα ανά ημέρα για ημερήσια υποστήριξη.

Μπορώ να το αραιώσω η να το ανακατέψω με χυμούς;
Η αραίωση δεν συνιστάται ποτέ, καθώς το προϊόν περιέχει ασφαλή , χαμηλή συγκέντρωση αργύρου. Συνιστάται ανεπιφύλακτα να μην αναμειγνύεται με φυσιολογικό ορό ή άλλους πιθανούς συνδετικούς παράγοντες. Ωστόσο, αν αγαπάτε το χυμό μήλου και διστάζεετε να δοκιμάσεετε κάτι καινούργιο, μπορείτε να προσθέσετε τη σωστή δόση στο αγαπημένο σας ποτό ακριβώς πριν το πιειτε.

Θα προκαλέσει ακραία θερμική βλάβη στο προϊόν;
Το προϊόν δεν θα υποστεί βλάβη εάν εκτίθεται σε υψηλές θερμοκρασίες (κάτω από 125 βαθμούς Φαρενάιτ) για σύντομα χρονικά διαστήματα. Δεν συνιστάται η αποθήκευση του προϊόντος σε ένα αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπου οι θερμοκρασίες μπορούν να υπερβούν αυτό για παρατεταμένες περιόδους

Πρέπει το να ψύχεται ή να απαιτεί ειδική αποθήκευση;
Όχι, η ψύξη δεν απαιτείται ή συνιστάται για κάποιο από τα προϊόντα μας. Συνιστούμε μόνο να κρατάτε το προϊόν μακριά από πηγές ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας (μικροκύματα, ηλεκτρικές πρίζες) και απευθείας ηλιακό φως. Το προϊόν δεν πρέπει να αποθηκεύεται σε καταψύκτη.

———
Συστατικά:
99,999% καθαρό ασήμι, δις απεσταγμένο νερό, σε συγκέντρωση 10ppm

Δοσολογία:
Εξωτερική: Ψεκάστε όπου χρειάζεται σε δέρμα, λαιμό, αυτιά και ρουθούνια
Εσωτερική: μισό κτγ, 2-3 φορές την ημέρα για μία εβδομάδα, μετά 1/2 κτγ την ημέρα, να μην υπερβαίνει η θεραπεία το τρίμηνο
Ζώα: ψεκάστε εξωτερικά ή προσθέστε στο νερό

Τιμή:
12 ευρώ + έξοδα αποστολής
(δυνατότητα αντικαταβολής και κατάθεσης σε τραπ. λογαριαμό)

Για πληροφορίες και παραγγελίες: collloidalsilver@entero.gr

Gastro Natural Center – Entero.gr | Φυσικοπαθητικό Κέντρο Υγείας και Ευεξίας
Παπαγιάννη Φυλακτού Ευαγγελία
Φυσικοπαθητικός – College of Naturopathic & Complementary Medicine
Λ. Μεσογείων 231, Νέο Ψυχικό, Αθήνα | Τηλ. 2106745399
email: info@entero.gr