fbpx

Τι Λενε για μας 

Ένα μεγάλο ”ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” σε όλους σας, για όλα όσα έχετε γράψει!

Ευαγγελία Παπαγιάννη-Φυλακτού

 

Ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ!

Τελείωσε μια κουραστική διαδρομή 15 χρόνων! Καλά λένε μην τα παρατάς λίγο πριν τον θησαυρό.Έψαχνα,ξόδεψα ενέργεια και χρήμα, δοκίμασα και το αποτέλεσμα ήταν η κούραση, ο θυμός, ο πόνος. Ο λαός λέει κάλιο αργά παρά ποτέ.Ευαγγελία,ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, του φλεβικού μου συστήματος, του ανοσοποιητικού μου, των μυών μου και από τα βάθη της ψυχής μου. Γιατί υπάρχεις και με έμαθες να σκέφτομαι, να με αγαπώ, να τρέφομαι, να ζω! Είμαι απόλυτα υγιής σωματικά και ψυχικά. Σε ευχαριστώ

Κωνσταντία

 

Πραγματικά δόθηκε λύση στα προβλήματα υγείας που με ταλαιπωρούσαν τόσα χρόνια, αλλά ακόμα πιο σημαντικό από αυτό είναι ότι η κ. Παπαγιάννη έδωσε άλλη τροπή στην σκέψη μου, πράγμα πάρα πολύ σημαντικό, πιστέψτε με!!!

Έφη Τ.

 

Ευχαριστώ την κ. Παπαγιάννη, για τo πρόβλημα ιγμορίτιδας ετών και μετά από θεραπεία λίγων μηνών, εμφάνισε μεγάλη διαφορά και βελτίωση. Μακάρι να γνώριζα νωρίτερα την κα Λία.

Στέργιος Κ.

 

Οι αρχικές αμφιβολίες αντικαταστάθηκαν από το θετικό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ πολύ!   Ομολογώ ότι ήρθα με κάποια επιφύλαξη, αποφασισμένη όμως να ακολουθήσω και να συνεργαστώ με τη Λία. Έγινα ένας άλλος άνθρωπος με τη βοήθειά της, τη φροντίδα και την αγάπη της. Εδώ γεμίζεις αισιοδοξία, ηρεμία και δύναμη για να μπορέσεις να συνεχίσεις.

Σεβαστή

 

Να αγιάσουν τα χεράκια σου!

Λεωνίδας

 

Χρόνια υπέφερα από οισοφαγίτιδα 3 βαθμού η οποία προχώρησε σε οισοφάγο Barret και τον τελευταίο χρόνο άρχισε να δημιουργείται και δυσπλασία (Προ καρκινικό στάδιο). Ακολουθώντας σωστή διατροφή κατάφερα να γλιτώσω, να σταματήσω το καθημερινό χάπι και να θεραπευτώ πλήρως από το στομάχι καθώς και από ένα θεματάκι υπέρτασης. Αν ξεκινήσετε τη θεραπεία συνεχίστε την έως το τέλος γιατί κι εγώ σε κάποια φάση, μετά από ένα διάστημα 2-3 μηνών (περίπου στα μισά της θεραπείας) σκέφτηκα να τα παρατήσω αφού αισθανόμουν καλά και θεώρησα ότι θα παίρνω κι ένα χάπι όταν έχω ενόχληση. Ευτυχώς συνέχισα μέχρι το τέλος και σήμερα αισθάνομαι άλλος άνθρωπος. Για την ακρίβεια αισθάνομαι σαν καινούργιος. Λία σ’ ευχαριστώ για όλα. Που γλύτωσα από ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Χρήστος Π.

 

Γλυκιά και καλοσυνάτη μου Λία. Ερχόμενη στο ιατρείο σου πίστευα ότι θα έρθω σε έναν χώρο όπως είναι όλα τα τυπικά ιατρεία. Η αρχική όμως εντύπωση μου άλλαξε όλες τις παγιωμένες αντιλήψεις περί ιατρικής και ιατρούς. Ήταν αυτό που ήθελα κι έψαχνα καιρό. Μια γιατρός που ψάχνει να βρει την αιτία του πραγματικού προβλήματος και δεν συμβιβάζεται με την προσωρινή ίαση. Οι χημικές ενώσεις της «σύγχρονης» ιατρικής, οι οποίες δίνουν μια προσωρινή ευεξία, δεν σε χαρακτηρίζουν. Σ’ εσένα είδα την επιστήμη της ιατρικής να ασκείται ως λειτούργημα. Εύχομαι να είσαι πάντα γερή και ευδιάθετη ώστε να χαρίζεις απλόχερα τις γνώσεις σου και τις θεραπείες. Χαίρομαι που σε γνώρισα και σ’ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ό,τι κάνεις για μένα. Νιώθω όμορφα και πολύ αισιόδοξα! Ένα ευχαριστώ είναι λίγο! Με απέραντη αγάπη.

Μάρθα

 

Έρχομαι στη Λία από το 2013 για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ και η οικογένειά μου. Εμπιστευόμαστε μόνο τη Λία γιατί πραγματικά κάνει θαύματα. Φάρμακα τέλος!!! Λία να είσαι πάντα καλά, υγιής και ευτυχισμένη. Σ’ αγαπάμε πολύ!!!

Γρηγόρης, Ανθή, Γιώργος, Ματίνα

 

Πολλές φορές προσπάθησα να κάνω πράγματα για τον εαυτό μου χωρίς καλά αποτελέσματα και ξαφνικά βρέθηκα εδώ και χωρίς να το καταλάβω, είμαι πολύ καλά. Σ’ ευχαριστώ για τη φιλία μας.

Χρήστος Ρ.

 

Χρόνια έψαχνα να βρω κάποιον γιατρό που να έχει γνώσεις πέρα από τους συνηθισμένους γιατρούς με τις περιορισμένες απαντήσεις τους και την εγωιστική άγνοιά τους, πέρα από οτιδήποτε λέγεται ιατρική και φάρμακα που δεν θεραπεύουν και πολλές φορές χειροτερεύουν από την στιγμή που δίδονται τυχαία (για την ίδια πάθηση διαφορετικός γιατρός, δίνει διαφορετικά φάρμακα). Για τη δική μου πάθηση (σύνδρομο ανήσυχων άκρων), η ιατρική, η ομοιοπαθητική αλλά και όλα τα είδη εναλλακτικής ιατρικής, μόνο με επιβάρυναν με δεκάδες χιλιάδες σε χρήματα και αν δεν έψαχνα, τώρα δεν θα ζούσα. Δυστυχώς την Λία την βρήκα αφού έζησα την κόλαση για χρόνια, είναι η μόνη που μπόρεσε και εντόπισε τα αίτια των συμπτωμάτων μου και δέχτηκε και τα δικά μου συμπεράσματα, της αυτοδιάγνωσής μου και αυτή τη στιγμή μετά από 6 μήνες, είμαι πολύ καλύτερα, μπορώ πλέον να δουλεύω πάρα πολύ και πάνω από όλα να αισθάνομαι πως κάνω μια ασφαλή θεραπεία με ουσίες φυσικές και υπάρχουν πολλές ελπίδες για ολοκληρωτική θεραπεία! Επίσης να πω, πως το μωρό μου μέχρι την ηλικία των 2 χρόνων, συνεχώς με το παραμικρό συγκεόταν και με τις οδηγίες της Λίας, είναι πάρα πολύ καλά και ήρεμο. Ήταν πολύ αντιδραστικό και μαζί με το τέλος των συγκαμάτων, χάθηκε και η αντίδρασή του. Το ευχαριστώ είναι λίγο όταν πρόκειται για πληροφορίες που σου αλλάζουν ολόκληρη τη ζωή!!! Δεν θα πω άλλα, γιατί θα μπορούσα να γεμίσω μερικές σελίδες. Περιμένουμε τώρα τη θεραπεία της γυναίκας μου, που έχει ελκώδη κολίτιδα, που σύμφωνα με την ιατρική, δεν θεραπεύεται. Υγεία και δύναμη στην γιατρό, να μπορεί να συνεχίσει το έργο της.

Σάκης Θ.

 

Στην αγαπημένη μας Ευαγγελία Παπαγιάννη εύχομαι ο Θεός να της δίνει φώτιση και δύναμη για να είναι πάντα κοντά μας.Της δίνουμε την αγάπη μας και άπειρες αγκαλιές.

Την ευχαριστώ για άλλη μία φορά που θεράπευσε τα ……… προβληματάκια μου, με αποκορύφωμα την θεραπεία του ώμου μου. Δεν θα ξεχάσω που μια μέρα ξύπνησα με φρικτούς πόνους στον ώμο που δεν μπορούσα να σηκώσω ούτε ένα πόντο. Μετά από μία ώρα θεραπεία, σήκωσα το χέρι μου και σε μία εβδομάδα είχα ξεχάσει το συμβάν. Η κ. Παπαγιάννη μου το θύμισε που με ρώτησε την εξέλιξη. Περιττό να πω ότι δεν πήρα ούτε μία ασπιρίνη.

Ευχαριστώ πολύ.

Βάσω

 

Κυρία Λία,

Χίλια ευχαριστώ που με βοηθήσατε να ξεπεράσω τους ασταμάτητους φόβους μου, να πιστεύω στον εαυτό μου και που γιατρέψατε το έντερό μου.

Στην αρχή, πριν την πρώτη επίσκεψη, μάλωνα με τον ξάδερφό μου χωρίς λόγο. Μετά από μερικές φορές όμως, σταμάτησα να φοβάμαι, το έντερό μου έγινε καλύτερα και με τον ξάδερφό μου αρχίζουμε να τα βρίσκουμε.

Τέλος πάντων, συγχαρητήρια!

Μπράβο!

Δημήτρης Χ.

 

Ήμουν τυχερή που στο δρόμο μου βρέθηκε η Λία, άνθρωπος με κεφαλαία!

Σ’ ευχαριστώ, σε όλη μου την περιπέτεια μου με στήριξες, όχι μόνο ψυχικά αλλά και με τις γνώσεις σου.

Σ’ ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου.

Τ. Μαρία

 

Πριν να έρθω στην Ευαγγελία, στην αγαπημένη μου «Μελλοντολόγο»-την αποκάλεσα έτσι, αντιγράφοντας τον πανεπιστημιακό γιατρό και κουμπάρο μου Θάνο, ο οποίος αστειεύτηκε επειδή δεν μπορούσε να την κατατάξει στο ιατρικό Σύμπαν –είχα αρκετά θεματάκια με την υγεία μου. Αρχικά, πίστεψα ότι ήταν παροδικά, αν και συσσωρευμένα, και δεν ανησυχούσα. Έπειτα έγιναν ανυπόφορα και όταν τελικά ήρθα για 1η φορά, είδα μεγάλη βελτίωση από τον 1ο μήνα. Τώρα πια, 4 μήνες μετά, είμαι σε τακτική παρακολούθηση και βελτιώνομαι αρκετά και σε πολλούς τομείς της υγείας μου. Πιστεύω ότι από-και-κλείεται να είχα εξυγιανθεί τόσο συνολικά και ολιστικά χωρίς τη βοήθεια και συνδρομή της Λίας, όχι μόνο θεραπεύτριας αλλά και ως ανθρώπου ο οποίος εκπέμπει τρομερή θετική ενέργεια, και σίγουρα θα σου πει ότι το ποτήρι που έχεις μπροστά σου είναι μισογεμάτο. Εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα! Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι Άνθρωποι σαν τη Λία γιατί τους χρειαζόμαστε.

Ένας παγωμένος ώμος και αφόρητος πόνος μηνών ήταν η αιτία που εμπιστεύτηκα τη θεραπεία μου στη Λία, τέλος του 2013. Αφορμή ωστόσο ήταν η αναξιοπιστία που μου προκάλεσαν οι πολλοί και διάφοροι γιατροί που επισκέφτηκα απελπισμένη να βρω λύση σε ένα νόσημα που η κλασική ιατρική κατατάσσει στα αυτόνομά. Αγαπημένη μου Λία… Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη γιατί μου έμαθες να τρέφω σωστά και να φροντίζω το σώμα μου και να νιώθω χαρά γι’ αυτό. Μου έδειξες πώς να διαχειρίζομαι το άγχος στρέφοντάς με σε ολιστικές πρακτικές. Μου έμαθες πώς να μην σπαταλώ την ενέργειά μου. Μου δίδαξες τα οφέλη της θετικής σκέψης και την πραγματική σημασία της «αφθονίας». Έτσι μαζί με τη θεραπεία, ήρθε και κάτι ακόμα πιο δυνατό. Έμαθα να αναγνωρίζω τα συναισθήματά μου, να αγαπώ τον εαυτό μου και ακόμα, να δουλεύω συνέχεια και σκληρά γι’ αυτό κάθε ημέρα. Σήμερα, τρία χρόνια μετά, ξημερώνω κάθε ημέρα όλο και πιο καινούργια! Σ’ ευχαριστώ!

Αλίκη Κ.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Παπαγιάννη που με βοήθησε να ξεπεράσω το πρόβλημά μου!

Ιωάννα Κ. –   11 χρονών

 

Σας ευχαριστώ. Πραγματικά κάνετε θαύματα. Είστε πραγματικά μια Θεά! Με πάρα πολύ αγάπη.

Ματίνα

 

Τα τελευταία δύο χρόνια επισκέπτομαι την κ.Λία συστηματικά για θέματα υγείας μου, σωματικά και ψυχολογικά. Θεωρώ ότι πλέον βρίσκομαι σε πολύ καλό σημείο, αφού αντιλαμβάνομαι τα μηνύματα που μου στέλνει το σώμα μου. Η αλλαγή διατροφικών συνηθειών συνέβαλε σε σημαντικό βαθμό, όπως και η αγωγή που μου έδωσε η γιατρός. Τώρα πλέον ρωτάω πρώτα εκείνη και σπανιότερα καταφεύγω σε συμβατικούς ιατρούς για ότι πρόβλημα αντιμετωπίζει η οικογένειά μου. Φυσικά, συστήνω ανεπιφύλακτα τις οδηγίες της και τις θεραπείες της σε όποιον τυχαίνει να διαβάζει αυτές τις γραμμές που τώρα γράφω. Να είστε βέβαιοι ότι κάποια στιγμή θα την ευχαριστείτε για το καλό που σας έκαναν οι συμβουλές της, όπως την ευχαριστώ εγώ και τόσοι άλλοι σε αυτό το λεύκωμα. Λία, εύχομαι να είσαι γερή και να μεταβιβάσεις τις γνώσεις και την εμπειρία σου σε όποιον νομίζεις ότι μπορεί να συνεχίσει το έργο σου.

Με αγάπη και εκτίμηση,

Μ. Νικολέτα

 

Έχουμε βοηθηθεί απίστευτα από την κ. Παπαγιάννη!!!! Την αναφέρουμε συχνά σε γνωστούς και φίλους γιατί τρέφουμε εκτίμηση και σεβασμό στο πρόσωπό της και στην προσφορά της σε εμάς!!!!

Αγάπη Π.

 

Με ψάχνανε, με ψάχνανε με όλα τους τα μέσα, μα εγώ περδίκι έγινα σαν μ΄έπιασε στα χέρια της η Λία η γιατρέσα.

Με φόρτωσες χαπάκια γλυκιά Ευαγγελία και οι γιατροί θα ψάχνουνε δουλειά σε αγγελία!

Η παθολόγος έφριξε. Χημείες δε σηκώνω! Με πρόπολη και βάμματα εγώ επιβιώνω!

Μαγνήτες και αξονικούς, τρελούς τους βγάλαμε όλους και τώρα πίνουμε καφέ στην Τσιμισκή για όλους!

Νίκος Τ.

 

Φυσικοπαθητική και κ. Παπαγιάννη. Η πρώτη είναι επιστήμη και η δεύτερη ΑΝΘΡΩΠΟΣ .Έχουν γίνει μέρος της ζωής μου, ιατό όχι μόνο έγινα καλά, αλλά μου έμαθε ότι τη ζωή αξίζει να την ζεις όπως εσύ θέλεις και όχι όπως σου την επιβάλλουν. Χίλια ευχαριστώ δε θα φτάσουν για όσα μου έμαθες. Μείνε όπως είσαι, πάνω απ΄όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Ελισσάβετ

 

Εξαιρετικό κέντρο, πολύ καλή επιστήμονας η κ. Παπαγιάννη. Έχασα τα περιττά κιλά που είχα γρήγορα, εύκολα και συνεχίζω με τις συμβουλές της.

Μαρία Γιόρνα

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα. Παπαγιάννη που με βοήθησε να ξανά βρω τον εαυτό μου, που τον είχα χαμένο εδώ και 32 χρόνια. Έμαθα ξανά να γελάω και να βλέπω την ζωή με άλλο μάτισέ ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για όσα μου έδωσες να πάρω μαζί μου! Ζωή….

Με αγάπη και σεβασμό,

Α.Π.

 

Στην κ. Παπαγιάννη ήρθα με αφορμή ένα πρόβλημα ακμής που μου παρουσιάστηκε τον τελευταίο χρόνο. Αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψη μου και αυτό που έχω να πω είναι   ότι πέρα από το γεγονός ότι είδα σημαντική βελτίωση σε σύντομο χρονικό διάστημα, με έχει βοηθήσει επιπλέον, στον τρόπο που αντιμετωπίζω τις καταστάσεις και γενικά στην στάση μου απέναντι από τη ζωη,καθώς μου τονίζει ότι πρέπει να έχω αυτοπεποίθηση, μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και τις δυνάμεις μου. Και πως όταν πιστεύουμε πολύ σε κάτι που δίνουμε ενέργεια,πραγματοποιείται.Να ζω και να απολαμβάνω το κάθε λεπτό της ζωής μου σαν να είναι το τελευταίο λεπτό κάνοντας αυτό που πραγματικά μου αρέσει και με ευχαριστεί, πάντα βέβαια με την απαραίτητη προσοχή.

Στέλλα Δανάη

 

Αν έχεις την τύχη να μπει η Λία στη ζωή σου, είναι σαν να ανοίγουν πορτοπαράθυρα σπιτιού κλειστού για χρόνια. Μπαίνει φως και δροσερό αστράκι, μπαίνει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον. Καινούργιες πιθανότητες και ιδέες. Αφήνεις πίσω πόνο και φόβο…είχα την τύχη!

Σ ευχαριστώ Λία μέσα από την καρδιά μου.

Δέσποινα

 

Αρχικά ήμουν αρκετά δύσπιστος με τέτοιου είδους θεραπείες, αλλά στην πορεία, οι όποιες αμφιβολίες είχα εξαφανίστηκαν. Υπέφερα χρόνια ολόκληρα από έντονο έκζεμα στα δάκτυλα των χεριών και στους μηρούς και δεν μπορούσα να βρω οριστική λύση και αποθεραπεία. Έως ότου τη λύση την έδωσε το «μαγικό» αυτό μηχάνημα (Πολυκυματικός Ταλαντωτής). Λία, σ’ ευχαριστώ πολύ!!!

Σπύρος Τ.

 

Αγαπημένη μας! Σ’ ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τη φροντίδα. Ο Θεός να σου δίνει δύναμη να είσαι εκεί για αυτούς που σε χρειάζονται. Ευχαριστώ για τη χαρά, την υγεία, το βάρος που πήρες από το σώμα μου και την καρδιά μου. Να είσαι πάντα καλά.

Χάιδω

 

Κάνει με λίγα λόγια θαύματα! Σ’ ευχαριστώ πολύ για όλα. Με αγάπη παντοτινή.

Ανθή

 

Πριν 11 χρόνια, στα 50 μου, η μέτρηση οστικής πυκνότητας έδειξε ότι είχα απώλεια κατά 21%. Σχεδόν για μία 10ετία επισκεπτόμενη διάφορους γιατρούς και εφαρμόζοντας τις θεραπείες τους προσπαθούσα να βελτιωθώ, χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι που η καλή μου μοίρα με οδήγησε σε σένα. Ακολουθώντας τις οδηγίες σου και τα πρωτόκολλα για την περίπτωσή μου, η οστεοπόρωσή μου μετατράπηκε σε οστεοπενία και ο δείκτης μειώθηκε στο 6%!!! Βιώνω αυτό το θαύμα νιώθοντας μεγάλη ευγνωμοσύνη για όσα μου προσφέρεις. Σ’ ευχαριστώ μέσα από τη ψυχή μου κι εύχομαι να είσαι πάντα γερή και δυνατή για να θεραπεύεις όσους σ ‘επισκέπτονται και εμπιστεύονται τις γνώσεις σου και τη θετική σου ενέργεια!

Ελίνα

 

Μετά από φοβερή συνεργασία με τη Λία, μια εξαιρετική επαγγελματία, ανακουφίστηκα από το χρόνιο αναπνευστικό πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε για δεκαετίες. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αποτελεσματική θεραπεία, που με απάλλαξε από τη χρήση των χημικών εισπνεόμενων φαρμάκων (2 χρόνια χωρίς inuvair). Με εξαιρετική εκτίμηση.

Βαλεντίνος

 

Ήρθα με σκεπτικισμό από το Μαϊάμι της Φλόριντα-ΗΠΑ με πρόβλημα με αιμορροΐδες. Μετά από 3 συνεχόμενες ημέρες θεραπείας ήδη νοιώθω καλύτερα και ελπίζω η συνέχεια να με δικαιώσει. Πιστεύω πολύ στο συνδυασμό μηχανημάτων και του Ανθρώπου πίσω από αυτά. Η φίλη μας η Ευαγγελία «έχει» τέλεια αυτόν το συνδυασμό που είναι τεράστιο όφελος για όλους εμάς. Γνώρισα έναν Άνθρωπο και έναν καλό φίλο-φίλη. Ευαγγελία μας να είσαι πάντα καλά!

Ευάγγελος Β.

 

Εύχομαι να την έχει η Παναγία καλά και υγιή. Να είναι πάντα καλά για να προσφέρει αυτό το θαύμα σ’ όλους τους ανθρώπους. Πραγματικά να πιστεύουν όλοι στο έργο της. Συγχαρητήρια!

Κατερίνα, Δημήτρης, Χρήστος, Μαρία, Πέτρος

 

Είθε ο Θεός να ευλογεί το έργο σας, γιατί είναι πνευματικό και λειτούργημα. Εύχομαι να είστε γερή και πνευματικά διαυγής για πολλά χρόνια για να βοηθάτε όλους εμάς που σας έχουμε ανάγκη! Εκεί που όλοι χάνουμε την ελπίδα μας, που πιστεύουμε ότι είμαστε αδύναμοι και δεν θα τα καταφέρουμε, εσείς να είστε εκεί και να μας δίνετε δύναμη, ενέργεια ή όπως θέλετε πέστε το, αρκεί να μας κάνετε να πιστεύουμε στη δύναμη του εαυτού μας. Αυτό καταφέρατε και με ‘μένα. Δυναμώσατε την πίστη και την φλόγα μέσα μου και όλοι μαζί καταφέραμε κάτι πολύ σπουδαίο… την ίδια τη Ζωή! Μου χαρίσατε ότι πιο πολύτιμο θα αποκτήσω, γιατί πιστέψατε πριν από ‘μένα για μένα. Σας ευχαριστώ πολύ, δεν σας ξεχνώ και όπου βρίσκομαι θα σας ευεργετώ… Προτρέπω όλους να σας ακούν και να σας ακολουθούν έστω και λίγο… Με εκτίμηση.

Άννα Κ.

 

Πέρα από ότι είναι εξαίρετη επιστήμονας, είναι και ένας εξαίρετος και αξιαγάπητος άνθρωπος. Τυχεροί εμείς που την γνωρίζουμε και είμαστε κοντά της.

Βασίλης Πατρ.

 

Η κ. Παπαγιάννη είναι μια εξαιρετική επιστήμονας, η οποία με βοήθησε με τις εξειδικευμένες μεθόδους και θεραπείες της να ξεπεράσω προβλήματα που είχα με το έντερο. Να απαλλαγώ από φουσκώματα και να χάσω πολλά κιλά δίχως να κάνω καμία δίαιτα. Την εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Μα πάνω από όλα είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος! Σ΄ ευχαριστώ Λία που σε γνώρισα και μου άλλαξες τους ορίζοντές μου!

Μάρθα Μ.

 

Μου Αλλάξατε την Ζωή!

Όταν πήγα πρώτη φορά στο χώρο σας ήμουν 107,50 κιλά ηλικίας 55 ετών μόνο που αισθανόμουν 100 ετών. Ο λόγος που ήρθα στο Κέντρο ήταν γιατί είχα ένα χρόνιο βήχα που δεν σταματούσε με τίποτα και έπαιρνα γι’ αυτό το λόγο κάθε φορά αντιβίωση (έως μπορεί και 5-6 φορές το χρόνο). Δηλαδή ο λόγος που είχα ξεκινήσει ήταν ο βήχας και όχι η παχυσαρκία παρόλο που υπήρχε και αυτό σαν πρόβλημα.

Ξεκίνησα το πρόγραμμα ακολουθώντας συγχρόνως κατά γράμμα όλες τις συμβουλές της κ. Παπαγιάννη. Από την πρώτη μέρα κιόλας άρχισα να πηγαίνω καθημερινά και εύκολα στην τουαλέτα ενώ πριν πήγαινα στις πέντε μέρες μία φορά και εκείνο με βοήθεια. Την πρώτη εβδομάδα ο βήχας είχε ήδη κοπεί τελείως και μετά τη δεύτερη εβδομάδα και αφού είχα χάσει και 7 κιλά ήδη, ένοιωθα ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!! Συγκεκριμένα ένοιωθα ευεξία, ήμουν χαρούμενη αντιμετώπιζα τη ζωή με τελείως διαφορετικό μάτι, ένοιωθα πως ήμουν 10 χρόνια νεότερη … κάτι που είχα ξεχάσει πως είναι να τα νοιώθεις.

Επίσης έκοψα κάποιες κακές συνήθειες που είχα και απέκτησα νέες καινούριες. Δηλαδή εγώ για να κοιμηθώ τα τελευταία 15 χρόνια κάθε βράδυ έπρεπε να παίρνω ένα Lexotanil το οποίο κόπηκε, πάλι ακολουθώντας τις οδηγίες της και ο ύπνος μου πλέον έχει αποκατασταθεί πλήρως. Επίσης, πριν από 30 χρόνια είχα πάθει ωτίτιδα βαριάς μορφής και από τότε κάθε φορά που θα έβγαινα από το σπίτι και είχε κρύο αέρα φορούσα πάντα βαμβάκι στο αυτί μου γιατί ένοιωθα να με πονάει όταν έρχονταν σε επαφή με αέρα ή ρεύμα αυτού. Και από αυτό απαλλάχτηκα μια και καλή, πάλι ακολουθώντας τις οδηγίες και κάνοντας τη κατάλληλη θεραπεία. Επίσης χρόνια είχα πόνο λόγω συνδρόμου καρπιαίου σωλήνα στο αριστερό μου χέρι. Και αυτό έχει τακτοποιηθεί, καθώς πλέον το χέρι μου είναι δυνατό και λειτουργεί κανονικά χωρίς πόνο.

Τα κιλά μου σήμερα είναι 77, οι συνήθειες στη διατροφή έχουν αλλάξει χωρίς να νοιώθω στέρηση, έχω μάθει να ακούω το σώμα μου και να προλαβαίνω οποιαδήποτε ασθένεια με «πλησιάζει» και μου είναι αδύνατον να μην περπατήσω κάθε μέρα τουλάχιστον για 45 λεπτά, εγώ που δεν περπατούσα καθόλου κι έκανα να βγω από το σπίτι 4-5 μέρες. Σήμερα όλη μου η ντουλάπα είναι με καινούργια ρούχα, καθώς τίποτα από τα παλιά δεν μου κάνει. Στο δρόμο πλέον δε μου μιλάνε γιατί δε με γνωρίζουν και αφού μόνο τους μιλήσω λένε ότι μόνο η φωνή είναι αυτή που τους έκανε να με καταλάβουν.

Αυτό που έχω να δηλώσω σε όλους είναι: Όσοι αποφασίσουν πως θέλουν να γίνουν καλά και ακολουθήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες της κ. Παπαγιάννη, μπορούν να γίνουν άλλοι άνθρωποι, γεμάτοι ζωντάνια, υγεία, ευεξία και με άλλη αντίληψη για τη ζωή γενικά.

Με εκτίμηση,

ΖΩΗ Φ.

 

Ήρθα στο κέντρο μετά από έντονη παρότρυνση της συζύγου μου γιατί έπασχα από χρόνιο πρόβλημα με τις αιμορροΐδες μου. Ήδη από τις 4 πρώτες επισκέψεις είδα σημαντική βελτίωση και μεγάλη ανακούφιση. Με 5 επισκέψεις ολοκληρώθηκε η θεραπεία μου, αφήνοντάς με απόλυτα ικανοποιημένο. Προτείνω σε όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα να έρθουν αμέσως να δοκιμάσουν τη θεραπεία. Είναι ανώδυνη και αποτελεσματική.

Κώστας

 

Άλλος άνθρωπος! Έτσι μ’ έκανες να νιώθω Λία μου που μ’ απάλλαξες από το χρόνιο πρόβλημά μου. Είμαι πιο χαρούμενη και χαμογελαστή. Σ’ ευχαριστώ πολύ και να είσαι πάντα καλά!

Έφη

 

Λία μου σ’ ευχαριστώ για ό,τι έκανες για τα πολλαπλά προβλήματα υγείας που είχα και σήμερα νοιώθω τόσο καλά, ανανεωμένη και ψυχολογικά να τα βλέπω όλα θετικά. Μπόρεσα και στάθηκα στα πόδια μου! Ήρθα κοντά σου και ένοιωσα αυτό που είχα ανάγκη να μου δώσεις και μου το έδωσες με το παραπάνω. Δεν το πίστευα αλλά ήταν αληθινό! Με πολύ πολύ αγάπη.

Χριστίνα Κ.

 

Σ’ ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου Λία μου. Εύχομαι να σ’ έχει ο Θεός καλά και να μπορείς να «γιατρεύεις» όλους όσους πονούν ψυχικά και σωματικά. Όταν ήρθα εδώ φάνταζα ένα άτομο μαζεμένο και μίζερο μπορώ να πω, γιατί έτσι μ’ έκαναν οι διάφοροι μυοσκελετικοί πόνοι να νιώθω. Σήμερα βλέπω τη ζωή πολύ αισιόδοξα γιατί πιστεύω ότι όλα μπορούν να διορθωθούν αρκεί να πιστέψει κανείς σ’ αυτό. Περπατάω, κινούμαι, γυμνάζομαι και ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ!!! Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!!

Μαρία Ν.

 

Αγαπημένη μου κ. Λία, ήρθα με μικρές προσδοκίες και φεύγω με μεγάλα όνειρα πλέον. Η παρουσία μου σ’ αυτόν το γεμάτο θετική ενέργεια χώρο, με βοήθησε τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Αισθάνομαι πλέον καθ’ όλα υγιής και δυνατή να ανταποκριθώ σε κάθε πρόκληση της όμορφης αυτής ζωής. Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνατε για μένα και σας εύχομαι να βοηθάτε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε. Είσαστε η προσωποποίηση της αισιοδοξίας και της θετικής ενέργειας. Είμαι πολύ καλά! Σας αγαπώ πολύ!

Δάφνη

 

Ευχαριστώ την νεράιδα Λία για τη θεραπεία στο έντερό μου. Εύχομαι πάντα επιτυχία και Λία να είμαι φίλη σου.

Ντόρα Γ.

 

Αγαπημένη Ευαγγελία, σ ευχαριστώ από ψυχής για τη βοήθεια που μου πρόσφερες και θα συνεχίσεις να μου προσφέρεις. Ήμουν σε άθλια κατάσταση με το έντερο μου. Είχε ξεσυντονιστεί τελείως ο οργανισμός μου και η ψυχική μου ηρεμία είχε εξαφανιστεί. Από τότε που σε επισκέφτηκα κατά 80-90%, ο οργανισμός μου άλλαξε προς το καλύτερο. Ούτε χειρούργο σκέφτομαι, αλλά ούτε και γαστρεντερολόγο. Όσο για την αισθηματική πλευρά έχει διορθωθεί κατά πολύ. Συνεχίζουμε ακάθεκτη μέχρι να εξαφανιστούν όλα μου τα προβλήματα!χαχα!Ευχαριστώ και πάλι!

Ερμιόνη Ν.

 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σου γιατρέ μου. Θυμάμαι όταν ήρθα δε πίστευα ότι θα θεραπευτώ. Αλλά όχι μόνο θεραπεύτηκα, αλλά με βοήθησες να έχω μια ισορροπία, ένα μέτρο στη ζωή μου. Πραγματικά ευχαριστώ.

Θ.Δ.

Δεν έχω λόγια, είναι απλά η καλύτερη.

Κώστας Γίγας

 

Σε 4 μόνο επισκέψεις απαλλάχτηκα από τις αιμορροΐδες που με ταλαιπωρούσαν χρόνια! Υπέφερα από τον πόνο κ πλέον δεν με ενοχλεί τίποτα! Σας ευχαριστώ πολύ!

Αργυρώ Τριανταφύλλου

 

Αν θέλεις την υγεία σου και την ηρεμία σου, θα τη βρεις αμέσως!

Βούλα Καραίσκου

 

Highly impressed by the professionalism and knowledge that run this Center. Excellent equipment in a nice and soothing environment that aim to restore the health of the human body by “natural” means. I am looking forward to using the experience of the Center’s director in my personal life and well-being.

CONGRATULATIONS for this amazing center in Thessaloniki!

Litsa Kranias

 

Η κ. Παπαγιάννη ως επιστήμονας είναι έτη φωτός μπροστά, δίνει ίαση εκεί που οι άλλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά .Είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Επιστήμονας και Άνθρωπος. Σε ευχαριστώ που με έκανες Καλά.

Μαρία Μερτσανίδου

 

Ευχαριστώ πολύ την κ.Παπαγιάννη για την πολύτιμη βοήθειά της. Εδώ και πέντε μήνες που ξεκίνησα τη θεραπεία της και εφάρμοσα τις συμβουλές της, βιώνω μια ποιοτικότερη ζωή. Και συνεχίζω…

Αθηνά

 

Ταλαιπωρία πολλών χρόνων με οδήγησε σε εσάς κ.Λία. Είχα απελπιστεί πια και είχα φτάσει να είμαι μόνιμα σε φαρμακευτική αγωγή. Από κάποιους γνωστούς έφτασα εδώ και τους ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί βρήκα την ηρεμία μου και την υγεία μου και νιώθω ότι έφυγε ένα πολύ μεγάλο φορτίο από πάνω μου, που δε μπορούσα να το διαχειριστώ αλλά ούτε να το καταλάβω. Μακάρι να βοηθήσετε πολλούς ανθρώπους ακόμη , όπως εμένα. Θα συνεχίσω όπως με διδάξατε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Κυριάκος

 

Ευχαριστώ πάρα πολύ κ.Παπαγιάννη που με βοηθήσατε να αυτοθεραπευτώ και μου δείξατε τον δρόμο της σωστής διατροφής και ψυχικής ισορροπίας. ΤΈΛΟΣ η αρθρίτιδα!
Όχι άλλα χάπια!

Ελένη Λ  

 

Έχουμε βοηθηθεί απίστευτα από την κ.Παπαγιάννη!!!! Την αναφέρουμε συχνά σε γνωστούς και φίλους γιατί τρέφουμε εκτίμηση και σεβασμό στο πρόσωπό της και στην προσφορά της σε εμάς!!!!

Αγάπη Παπαδοπούλου

 

Κυρία Παπαγιάννη, ευχαριστώ ολόψυχα για τη συνδρομή σας για τη διακοπή του καπνίσματος! Εύχομαι να βοηθήσετε πολλούς άλλους ομοιπαθούντες! Μακάρι να γνώριζε περισσότερος κόσμος την προσφορά της φυσικοπαθητικής!

Ελευθέριος Σ.

 

Ευχαριστούμε την κ.Λία γιατί ξανάρχισα να αναπνέω, να μην έχω πονοκεφάλους (βαρύ κεφάλι), να έχω κέφι και χαρά χωρίς τις δυσανεξίες μου!!! Υγεία σου εύχομαι για να δίνεις περισσότερη υγεία!!!

Σωτήρης Στάμος

 

Ευχαριστούμε πολύ την κ. Ευαγγελία για το θαύμα της!!! Είμαι 11 ετών. Υπέφερα από τρομακτική αλλεργία μέχρι που γνώρισα αυτή την καταπληκτική «μάγισσα». Απολαμβάνω ξανά την ομορφιά της φύσης, χωρίς να υποφέρω και χωρίς να κλαίω!!! Ξαναπαίζω ποδόσφαιρο χωρίς να αισθάνομαι ότι δεν μου φτάνει ο αέρας, χωρίς να φτερνίζομαι και χωρίς να φυσάω συνεχώς τη μύτη μου!!! Να είσαι καλά όμορφη «μάγισσα» της παιδικής μου ηλικίας!!!

Νίκος Σαμαράς

 

Γιατί οι άνθρωποι είναι ξεροκέφαλοι; Υπάρχουν και άλλες λύσεις πέρα από την κλασική ιατρική. Αυτό που καταθέτω είναι η ψυχική μου ηρεμία, είμαι ΚΑΛΑ, μπορώ να βγω από το σπίτι χωρίς να φοβάμαι, να προγραμματίσω ταξίδι χωρίς να φοβάμαι, άρχισα να υπάρχω και να με απολαμβάνω μετά από σχεδόν 3 χρόνια θεραπειών με κλασική ιατρική (χωρίς αποτέλεσμα). Σε μόλις 2 μήνες, με τη βοήθεια της Λίας, είμαι καλά, καλά, καλά!!! Σ’ ευχαριστούμε για όσα δίνει και θα συνεχίσεις να δίνεις!!! Ευχή και σπονδή στους Θεούς να μην στερέψεις ΠΟΤΕ!

Αγάπη Τσολερίδου

 

Θα σας μιλήσω για τη δική μου περίπτωση. 29 Νοεμβρίου 2013 είχα ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό μου. Το ιατρικό πόρισμα έλεγε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Ήμουν ένα μήνα σε κώμα. Όταν ξύπνησα η δεξιά μου πλευρά ήταν παράλυτη. Έκανα 15 μέρες να περπατήσω κι όταν περπάτησα το έκανα με πολύ μεγάλη δυσκολία. Αλλά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ανέβηκα πάρα πολλά σκαλιά. Όλες οι προσπάθειες που έκανα δεν ήταν αρκετές όμως. Μέχρι που ήρθα στο Κέντρο. Και το κλικ έγινε με τη φυσικοπαθητικό κ.Παπαγιάννη. Μου είπε ότι ήταν σμπαραλιασμένη η αριστερή μου φλέβα που πάει στον εγκέφαλο και δεν αρματώνεται καλά όλη η αριστερή πλευρά σωστά και γι’ αυτό είχα όλα αυτά τα θέματα υγείας. Έχουν περάσει 6 μήνες που άρχισα τη θεραπεία κι έχω δει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Όλες οι λειτουργίες έχουν επανέλθει. Η ισορροπία από τη δεξιά πλευρά ήταν μηδαμινή και σιγά σιγά την έφερα σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Το δεξί μου μάτι δεν έβλεπε καθαρά και δεν έκανε όλες τις κινήσεις. Τώρα έχει επανέλθει, όχι 100% αλλά σίγουρα 70% και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Ακόμη έγινα πιο εύστροφος κι έχω ανεβασμένη ψυχολογία, πράγμα που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Όσες ευχαριστίες και να σας δώσω είναι λίγες. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Οικοδομικά υλικά Σταυρακίδης Δ.

 

Στην αγαπημένη μου φίλη πια Λία και κατόπιν θεραπεύτρια, πολλά πολλά ευχαριστώ. Σου εύχομαι πάντα να είσαι υγιής, ευτυχισμένη και ό,τι καλύτερο μέσα από τα βάθη της ψυχής μου. Παραδειγματικά, θα πω δύο-τρία γεγονότα. Όταν προεξετάστηκα, λίγες μέρες πριν, είχα πάει στην οδοντίατρο μου για checkup. Μου είχε πει, ότι δεν είχα κανένα θέμα. Η Λία μου είπε ότι θα αντιμετώπιζα κάποιο προβληματάκι με το δεξί κάτω δόντι μου, προς τα πίσω. Της είπα ότι μόλις προερχόμουν από οδοντιατρική εξέταση κι ότι όλα ήταν εντάξει. Μετά από μια βδομάδα, είχε φύγει το σφράγισμα κι είχε σπάσει το μισό μου δόντι. Πριν λίγο καιρό για πρώτη φορά πονούσα και δεν άκουγα στο αριστερό μου αυτί. Για περίπου 1 μήνα ήμουν έτσι. Ανησύχησα, η Λία μου είπε ότι δεν ήταν κάτι οργανικό και μάλλον ήταν η κυψελίδα. Όντως πήγα σε κλασσικό ιατρό, με εξέτασε πλήρως και μου αφαίρεσε την κυψελίδα, χωρίς να έχω κάτι άλλο. Και τελευταίο, μου είπε ότι έχω μια ήπια τραχηλίτιδα και κολπίτιδα. Πήγα στη γυναικολόγο μου, που είχα να εξεταστώ 2 χρόνια και μου είπε ακριβώς τα ίδια. Ό,τι και να πω είναι λίγο. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ και πάλι και θεωρώ τιμή μου, που σε έχω θεραπεύτρια και φίλη μου. Σε αγαπώ πολύ!!

Φωτεινή Κορίζη

 

Νηρηίδα μου, εσύ ήρθες και με έσωσες όταν εγώ πνιγόμουν . Ήρθες σαν καλή νεράιδα και με έσωσες. Τα λόγια είναι περιττά, σ’ ευχαριστώ που ήρθες στην ζωή μου. Ο Θεός να σε έχει καλά, εσένα και την οικογένειά σου. Με όλη μου την αγάπη.

Μαρία

 

Πριν δύο εβδομάδες, ένα έφηβο κορίτσι πέταξε μια πέτρα από το ένα μέτρο στο πρόσωπο του εννιάχρονου γιου μου και του έσπασε τα πέντε μπροστινά μόνιμα δόντια του. Από τις 7 το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ ήμουν με το παιδί σε παιδοοδοντιάτρους, οδοντιάτρους, καθηγητές πανεπιστημίου, χειρούργους… Όλοι μιλούσαν για ένα χτύπημα που έβλεπαν πρώτη φορά και πως το ένα από τα πέντε δόντια δεν είχε καμία ελπίδα να σωθεί. Πήγα στο Κέντρο, 2 επισκέψεις και η κ.Παπαγιάννη μου είπε πως το δόντι του γιου μου είναι μια χαρά. Χθες μετά από δύο εβδομάδες είχαμε ραντεβού στον παιδοοδοντίατρο για έλεγχο του συγκεκριμένου δοντιού. Ο γιατρός έμεινε άναυδος και είπε πως το δόντι του παιδιού θρέφει, πάει πολύ καλά και πως δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη.

Η κ.Παπαγιάννη μαζί με τον γιο μου που ακολούθησε πιστά τις συμβουλές της, κατάφεραν αυτό που οι γιατροί ονόμασαν ακατόρθωτο. Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι λίγο γι’ αυτήν την αξιοθαύμαστη γυναίκα που είναι πάνω από όλα άνθρωπος και μετά η ειδικότητά της. Ο Θεός να την έχει καλά!

 

Αν ο κόσμος ήξερε την κ.Παπαγιάννη, την αγαπημένη μου Λία θα υπήρχε μόνο αγάπη και υγεία. Με έναν μαγικό τρόπο, η ίδια και τα μηχανήματα που δουλεύει σε γιατρεύουν από οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει. Είτε αυτό είναι ψυχολογικό, είτε παθολογικό οποιασδήποτε μορφής, γίνεσαι καλά. Την γνωρίζω από το 2013 και μέχρι σήμερα την επισκέπτομαι για οτιδήποτε απασχολεί εμένα και την οικογένεια. Ο Θεός να την έχει καλά να γιατρεύει όλο τον κόσμο με τον έναν και μοναδικό τρόπο που ξέρει.

Α. Πατσιά

 

Κυρία Παπαγιάννη, σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, καθώς είναι πολύ αποτελεσματική και ανώδυνη.

Μπάμπης

 

Συνιστώ ανεπιφύλακτα την κ.Παπαγιάννη, μια εξαιρετική επιστήμονας, άνθρωπος. Είχα θέμα με το έντερο και σε 4 επισκέψεις τελείωσε.

Χρύσα Ανδρούτσου

 

Αγαπημένη μας κ.Παπαγιάννη. Η εμπειρία μας μαζί σας φαντάζει στα μάτια μας σαν θαύμα… Αυτό το θαύμα που ζήσαμε έπειτα από κρίσεις άγχους, με πολλά καταθλιπτικά στοιχεία και με μια γενικότερη ανισορροπία ψυχοσωματική, που οδήγησε σαφώς και σε διάφορα σωματικά συμπτώματα. Το σύνολο των ιατρικών ειδικοτήτων που περιπλανηθήκαμε 4 μήνες, περισσότερο μας προβλημάτισε παρά μας βοήθησε… Ευτυχώς, πρόσωπο του κοινωνικού μας περιβάλλοντος μας έδωσε την κάρτα σας. Οι οδηγίες και η αγωγή που μας συνέστησε η αγαπημένη μας «γιατρός», σε 10 μόλις μέρες βελτίωσε τόσο θεαματικά την κατάσταση που ειλικρινά πιστέψαμε στο θαύμα. Σήμερα, μετά από δύο μήνες, έχουν υποχωρήσει όλα τα ψυχοσωματικά συμπτώματα που καθιστούσαν δυσλειτουργικό και άρρωστο τον άνθρωπό μου. Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια που συνεχίζετε να μας προσφέρετε. Ο Θεός να σας έχει πάντα καλά!

Κ.Α. Π.Κ.

Η κ.Παπαγιάννη είναι πρώτα από όλα υπέροχος Άνθρωπος! Την ένιωσα από την πρώτη στιγμή συμπαραστάτη στην αποκατάσταση της υγείας μου. Είναι αποτελεσματική θεραπεύτρια. Είχα έναν βήχα και μπούκωμα όλο τον χειμώνα. Πήγα στο κέντρο Mediale για παράσιτατου εντέρου και με ό,τι ως συμπληρώματα και διατροφή μου έδωσε, καθώς και με τη θεραπεία στο μηχάνημα… με βοήθησαν και σε τρεις μέρες μου κόπηκε ο βήχας και το μπούκωμα της μύτης και αποκαταστάθηκε η λειτουργία του εντέρου. Πέρα από το εντυπωσιακό γεγονός ότι μετά από κάποια ώρα στο μηχάνημα, ένιωθα να ξαναβρίσκω την ηρεμία και την ενέργεια που είχα στα νιάτα μου!!! Χίλια ευχαριστώ, Λία!!!

Χρυσούλα Μαμόγλου

 

Πρωτογνώρισα τη Λία σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου, τόσο από πλευράς υγείας όσο και από ψυχολογικής πλευράς λόγω προβλημάτων υγείας προσώπου της οικογένειάς μου. Την επισκέφτηκα γνωρίζοντας ότι η συμβατική ιατρική αδυνατούσε να με βοηθήσει, αφού το σύνολο των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζα οφειλόταν στις μεθόδους και τα φάρμακα της συμβατικής ιατρικής. Από προσωπική έρευνα στο διαδίκτυο έμαθα για το κέντρο Mediale και μέσα από τις πληροφορίες που συγκέντρωσα ένιωθα ότι εδώ θα έβρισκα μια λύση στο πρόβλημά μου. Ήξερα ότι εδώ που είχα βρεθεί μόνο με ολιστική αντιμετώπιση θα μπορούσα να βγω από το φαύλο κύκλο που με οδήγησε η επτάμηνη αγωγή με αντιβιώσεις και αντιφλεγμονώδη φάρμακα.

Πράγματι, μέσα σε ένα χρόνο, εφαρμόζοντας πιστά τις οδηγίες και την αγωγή της Λίας, όχι μόνο είδα θεαματική αλλαγή στην υγεία μου (αιμαγγείωμα στο συκώτι και διήθηση λίπους κυριολεκτικά εξαφανίστηκαν) αλλά και στο ψυχισμό μου (ήρεμη, χωρίς στρες, άγχος, αυξομειώσεις της πίεσης κλπ.) και εντέλει στον τρόπο του σκέπτεσαι. Νιώθω πώς πέταξα από πάνω μου ένα άρρωστο κέλυφος και πλέον ελεύθερη έχω πλήρη επίγνωση και ευθύνη για τη λειτουργία του σώματος και της συμπεριφοράς μου. Άλλος τρόπος ζωής χωρίς φάρμακα, χωρίς εξαρτήσεις.

Από τα θετικά αποτελέσματα στον εαυτό μου παρακινήθηκε και ο σύζυγός μου, ο οποίος αντιμετώπιζε πολύχρονο πρόβλημα υγείας με σιδηροπενική αναιμία που μήνα με το μήνα χειροτέρευε. Από τις αγωγές του συμβατικού θεράποντα ιατρού δεν μπόρεσε να βρει λύση και τότε του πρότεινα να επισκεφτεί τη Λία. Πράγματι, ξεκίνησε την αγωγή που του πρότεινε και μετά από 2,5 μήνες επανέλαβε τις εξετάσεις του με πολύ άγχος, είναι η αλήθεια. Όταν πήρε τα αποτελέσματα βούρκωσε γιατί διαπίστωσε ότι το πρόβλημα «αναιμία» είχε γίνει παρελθόν. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε να πιστεύει σε προσεγγίσεις που πριν αμφισβητούσε και μέρα με τη μέρα γίνεται ένας νέος άνθρωπος. Το τελευταίο επίτευγμα ήταν ότι έπαψε πια να χρειάζεται χάπια για την υπέρταση.

Ευχαριστούμε, λοιπόν, και οι δύο δημόσια τη Λία για τα όσα μας πρόσφερε και κυρίως για τα όσα μας δίδαξε. Αληθινό μάθημα ζωής!

Λία να είσαι πάντα καλά και να προσφέρεις στον πάσχοντα συνάνθρωπο! Ευλογημένη δε λέω, γιατί είσαι! Σ’ ευχαριστούμε!

Πέρσα Κυρτοπούλου

Σταύρος Κυρτόπουλος

 

Ξύπνησα ένα πρωί, έχοντας πόνο στην αριστερή μου φτέρνα, σε σημείο να μην μπορώ να πατήσω. Ήρθα στη Λία, στενοχωρημένη και προετοιμασμένη για τα χειρότερα. Η διάγνωσή της ήταν, ότι ο πόνος είχε σχέση με το παρελθόν μου. Έτσι με μια συστημική αναπαράσταση, ο πόνος έφυγε κι ένιωσα ότι ακόμα ένα θαύμα συνέβη στη ζωή μου. Τόσο απλά, αληθινά. Επειδή έχω την πεποίθηση ότι σώμα-νους-ψυχή είναι αλληλένδετα και η Λία ξέρει να τα αντιμετωπίζει και να τα διαχειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο, την εμπιστεύομαι και την ευχαριστώ.

Ελίνα

 

Χρόνια προσπαθούσα να λύσω το πρόβλημα με τις αιμορροΐδες, δοκίμασα όλων των ειδών τις αλοιφές, αποτελέσματα παροδικά και πρόσκαιρα, χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα. Ο Γολγοθάς της ζωής των αιμορροΐδων, συνεχιζόταν συνέχεια. Ώσπου μια μέρα, μέσω Internet, βρήκα το site της Λίας. Λίγα λόγια για τα αποτελέσματα, λιτά γραμμένα, όχι με φανφάρες, αλλά με σιγουριά για τα αποτελέσματα. Πήγα και στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός, με την πάροδο του χρόνου, έβλεπα ότι όντως τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα απ΄ ότι τα περίμενα. Ο Γολγοθάς έγινε πλέον ευτυχία, χαρά, χαμόγελο για τη ζωή. Σ’ ευχαριστώ Λία.

Γιάννης

 

Αν έχεις την τύχη να μπει η Λία στη ζωή σου, είναι σαν ν’ ανοίγουν πορτοπαράθυρα σπιτιού κλειστού για χρόνια. Μπαίνει φως και δροσερό αεράκι, μπαίνει ελπίδα κι αισιοδοξία για το μέλλον, καινούργιες πιθανότητες και ιδέες. Αφήνεις πίσω πόνο και φόβο… είχα την τύχη!!

Σ’ ευχαριστώ Λία μέσα από την καρδιά μου!

Δέσποινα Σ.

 

Ευχαριστώ πολύ κ. Παπαγιάννη, που με βοηθήσατε να αυτοθεραπευτώ και μου δείξατε το δρόμο της σωστής διατροφής και ψυχικής ισορροπίας.

Τέλος η αρθρίτιδα!!Όχι, άλλα χάπια!!!

Ελένη Λ.

 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια σου γιατρέ μου. Θυμάμαι όταν ήρθα δεν πίστευα ότι θα θεραπευτώ. Αλλά όχι μόνο θεραπεύτηκα αλλά με βοήθησες να έχω μια ισορροπία, ένα μέτρο στη ζωή μου. Πραγματικά ευχαριστώ!!

Θανάσης

 

κ. Ευαγγελία…

Νιώθω άλλος άνθρωπος… Από τύχη ήρθαμε, έτσι για μια επίσκεψη! Δεν το μετανιώσαμε εγώ κι ο σύζυγός μου ούτε μια στιγμή. Και σε όποιον είπαμε για εσάς, είναι το ίδιο ευχαριστημένοι. Συνεχίζουμε με τον τρόπο που μας δείξατε.

Ευχαριστούμε πολύ!

Κώστας-Χρύσα