Μήπως ήρθε η ώρα να θεραπεύσετε το έντερό σας;

Γνωρίζατε ότι η λειτουργία του ανοσοποιητικού σας συστήματος, η κατάσταση της ψυχικής σας υγείας, ο πόνος στις αρθρώσεις σας, οι εποχιακές αλλεργίες ή και οι αλλεργίες, μπορούν να καθοριστούν από ένα πράγμα; Ξέρετε τι είναι αυτό; Η υγεία του εντέρου σας!

Η συμβατική και μη συμβατική έρευνα αποδεικνύει ξανά και ξανά: 

κακή υγεία των εντέρων=κακή συνολική υγεία!

Αν αντιμετωπίζετε «κοινά» συμπτώματα πεπτικού όπως αέρια, φούσκωμα ή καούρα, το έντερο σας χρειάζεται δουλειά.

Εάν έχετε ακόμα χειρότερα πεπτικά προβλήματα, όπως επίμονη δυσκοιλιότητα ή διάρροια, αυτό σημαίνει ότι το έντερο σας χρειάζεται πραγματικά προσοχή.

Και αν υποφέρετε από σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου ή από τη νόσο του Crohn, είναι καιρός να δώσετε στα έντερά σας αγάπη!

Αλλά τι γίνεται εάν δεν έχετε καθόλου πεπτικές ενοχλήσεις; Τι γίνεται αν αισθάνεστε ότι μπορείτε να φάτε οτιδήποτε χωρίς να διαμαρτύρεται το πεπτικό σας σύστημα; 

Οι πιθανότητες είναι, πιθανώς δεν μπορείτε!

Ακόμα κι αν δεν έχετε πεπτικά προβλήματα, πιθανότατα να έχετε ένα άλλο σύμπτωμα ή και δύο, τα οποία βάζουν σε κίνδυνο την υγεία του εντέρου σας.

Κοινά θέματα όπως το άσθμα, οι αλλεργίες, το έκζεμα, η ακμή, το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο και η αρθρίτιδα μπορεί στην πραγματικότητα να είναι συμπτώματα ενός δυστυχισμένου εντέρου.

Ακόμη χειρότερα είναι οι αυτοάνοσες καταστάσεις όπως ο υποθυρεοειδισμός, η θυρεοειδίτιδα Hashimoto, η ρευματοειδής αρθρίτιδα και οι ινομυαλγίες – αποκαλυπτικές ενδείξεις ενός εντέρου που έχει συμβιβαστεί στο σημείο του σώματος που πραγματικά επιτίθεται στον εαυτό του.

Είναι δυνατόν να θεραπεύσετε το έντερό σας και να παρακολουθείτε τα συμπτώματα, μεγάλα και μικρά, να τα βελτιώσετε ή να τα εξαφανίσετε εντελώς; Κι όμως, ναι. Υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ!

Η λήψη φαρμάκων ως μέτρο πρώτης βοήθειας είναι εντάξει βραχυπρόθεσμα, αλλά αυτό δεν είναι θεραπεία! Τα φάρμακα ποτέ δεν θεραπεύουν μια πάθηση, απλώς κατασιγάζουν τις διαμαρτυρίες της φύσης και καταπνίγουν τις προειδοποιητικές ενδείξεις που προσφέρει, όταν οι νόμοι της παραβιάζονται.

Όλες οι νόσοι είναι στην πραγματικότητα θεραπεύσιμες. Ο λόγος που τόσοι πολλοί άνθρωποι δεν θεραπεύονται μπορεί να αποδοθεί στο γεγονός ότι λαμβάνουν απλά φαρμακευτική αγωγή.

Η αγωγή εστιάζεται στο να ελέγχει, να καταστέλλει και να απαλύνει τα συμπτώματα, αλλά όχι να εξαλείφει την αιτία των συμπτωμάτων.

Έτσι, δεν είναι αξιοπερίεργο που πολλοί άνθρωποι δεν θεραπεύονται, αφού με τη διαδικασία που ακολουθούν δεν βρίσκουν θεραπεία αλλά μόνο αγωγή!

Μια φυσική θεραπεία μπορεί σίγουρα να εξασφαλίσει μια πιο υγιή ζωή με συμπληρώματα και η θεραπεία με τη μέθοδο της Κβαντικής Βιορύθμισης, θεραπεία αναίμακτη, ανώδυνη, εύκολη και απλή είναι η καλύτερη επιλογή για να θεραπεύσετε τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν και αρχίζουν από το έντερό σας.