Πολυκυματικος Ταλαντωτης MWO

Διαβάστε παρακάτω

Ο σχεδιασμός του Πολυκυματικού Ταλαντωτή MWO  πιθανότατα, προήλθε από τον Nikola Tesla. Ο George Lakhovsky με την σειρά του επεξεργάστηκε το αρχικό σχέδιο κάνοντας πολλά πειράματα σε φυτά, ζώα και ανθρώπους με εκπληκτικά αποτελέσματα. Επιπλέον στο βιβλίο του «The secret of Live, Electricity, Radiation and your Body» (ISBN 0-939482-08-8) δήλωσε ότι τα κύτταρα κάθε ζωντανού οργανισμού συμπεριφέρονται από μόνα τους σαν μικροί ραδιοφωνικοί πομποί και δέκτες.

Καθώς τα κύτταρα ακτινοβολούνται από το σωστά πολωμένο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο (το οποίο περιέχει ένα ωκεανό συχνοτήτων) κάθε κύτταρο διαλέγει την δική του συχνότητα και ενσωματώνει αυτήν την ενέργεια στο πεδίο του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μια τεράστια τόνωση και την εναρμονισμένη δράση στα κύτταρα και έτσι δρουν διαδραστικά με τα περιβάλλοντα κύτταρα και τα όργανα.

Η ύπαρξη ισχυρών ηλεκτρικών πεδίων σε όλη την κυτταρική μεμβράνη είναι αποδεκτή ως βασικό γεγονός στην κυτταρική βιολογία. Το γεγονός ότι τα κύτταρα έχουν εσωτερικά ηλεκτρικά πεδία πάντως είναι μια «καινούργια» αποκάλυψη. Το προηγούμενο διάστημα οι επιστήμονες λένε ό,τι δεν γνώριζαν την ύπαρξη των ενεργειακών πεδίων στο εσωτερικό των κυττάρων και βρίσκονται στα πρώιμα στάδια κατανοήσεως του φαινομένου. 

Είναι  αξιοπρόσεχτο, αλλα και  ενδιαφέρον γεγονός, ότι η επιστήμη έχει φτάσει στο σημείο να αναγνωρίζει ότι το κύτταρο – και των φυτών και των ζώων- είναι μια ηλεκτρική μπαταρία. Καθώς τα κύτταρα, με τους μεταβαλλόμενους ρυθμούς ταλαντώσεων τους, απαρτίζουν το ανθρώπινο σώμα, το συμπέρασμα είναι ότι το ο ανθρώπινος μηχανισμός είναι μια συλλογή από ζωντανές μπαταρίες. Τα όργανα στο ανθρώπινο σώμα έχουν το καθένα τον δικό τους ρυθμό ταλαντώσεως. Σε ένα υγιές σώμα αυτοί οι διαφορετικοί ρυθμοί ταλαντώσεως είναι σωστά συγχρονισμένοι. Το ανθρώπινο σώμα είναι μια τέλεια μπαταρία, επιδεκτικό στα κοσμικά ή μαγνητικά ρεύματα που υπάρχουν πάντοτε παρόντα, αν και αόρατα από το ανθρώπινο μάτι, στο Σύμπαν.

Τα 70 τρισεκατομμύρια κύτταρα στο ανθρώπινο σώμα, είναι σαν μικρές υγρές μπαταρίες που λειτουργούν ιδανικά με τάση 70 χιλιοστά του βολτ. Όταν η τάση πέσει στα 50 χιλιοστά του βολτ ο άνθρωπος είναι ήδη άρρωστος, είτε είναι εκδηλωμένη η ασθένεια, είτε όχι. Στα 15 χιλιοστά του βολτ ο άνθρωπος έχει ήδη σοβαρο θεμα υγειας. Η μεμβράνη του κυττάρου δρα ως μονής κατεύθυνσης ανορθωτής, που μετατρέπει τον μαγνητικό παλμό της γης σε Ενέργεια Ηλεκτρικού Δυναμικού, που «φορτίζει τα κύτταρα μας».

Αυτή η Ενέργεια προωθεί τον μεταβολισμό του κυττάρου και βοηθά στην καλύτερη οξυγόνωση, την παραγωγή του ATP και την συνολική απορρόφηση των βασικών στοιχείων της διατροφής στο κύτταρο και στην αποβολή των αποβλήτων από το κύτταρο. Χωρίς αυτήν την Ενέργεια η τάση του κυττάρου εξασθενεί και εγκαθίσταται η ασθένεια. Κάθε όργανο στο σώμα δονείται με την δική του συχνότητα..

Το αρνητικό ηλεκτρικό πεδίο είναι η φυσική κατάσταση των κυττάρων μας. Βασίζεται σε μια ελαφριά ανισορροπία μεταξύ του καλίου και του νατρίου, έξω και μέσα στο κύτταρο και αυτή η ανισορροπία θέτει τις βάσεις για την ηλεκτρική ισχύ μας. Οι μεμβράνες των κυττάρων, μας παίζουν ένα τρικ που συχνά αναφέρεται ως η Αντλία (η Πύλη) Καλίου -Νατρίου. Σε κατάσταση ηρεμίας τα κύτταρα μας έχουν μέσα τους περισσότερα ιόντα καλίου από νατρίου και υπάρχουν περισσότερα ιόντα νατρίου έξω από το κύτταρο. Τα ιόντα καλίου είναι αρνητικά, έτσι το εσωτερικό του κυττάρου έχει ένα ελαφρό αρνητικό φορτίο. Τα ιόντα νατρίου είναι θετικά, έτσι η περιοχή αμέσως έξω από την μεμβράνη του κυττάρου είναι θετική. Δεν υπάρχει αρκετή διαφορά δυναμικού για να δημιουργήσει ηλεκτρισμό σε αυτήν την φάση ηρεμίας.

Όταν το σώμα μας χρειάζεται να στείλει ένα μήνυμα, από ένα σημείο στο άλλο, ανοίγει την πύλη. Όταν η πύλη της μεμβράνης ανοίγει, τα ιόντα νατρίου και καλίου κινούνται ελεύθερα μέσα και έξω από το κύτταρο. Αρνητικά φορτισμένα ιόντα καλίου, αφήνουν το κύτταρο ελκυόμενα από το θετικό φορτίο έξω από την μεμβράνη και θετικά φορτισμένα ιόντα νατρίου εισέρχονται κινούμενα προς το αρνητικό φορτίο. Το αποτέλεσμα είναι ένας διακόπτης στις συγκεντρώσεις των δύο τύπων ιόντων και μάλιστα γρήγορος διακόπτης.

Είναι ένα είδος ψηφιακού διακόπτη μεταξύ του 1 και του 0. Αυτή η αιφνίδια αναστροφή μεταξύ θετικού και αρνητικού δυναμικού, δημιουργεί έναν ηλεκτρικό παλμό. Η ώθηση ενεργοποιεί την πύλη στο επόμενο κύτταρο για να ανοίξει, δημιουργώντας ένα άλλο φορτίο και ούτω καθ εξής. Με αυτόν τον τρόπο μια ηλεκτρική ώθηση κινείται από το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μας, στο σημείο του εγκεφάλου μας που αισθάνεται τον πόνο. Καθόσον όλα βασίζονται σε ηλεκτρικά σήματα, οποιαδήποτε κατάρρευση του ηλεκτρικού συστήματος του ανθρώπινου σώματος, είναι πραγματικό πρόβλημα.

 Όταν το ανοσοποιητικό, δεν μπορεί να αποκρούσει ένα πρόβλημα εγκαίρως,  αποτυγχάνει. Η μοναδική μας άμυνα είναι το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Ανεβάζοντας την συχνότητα της ταλαντώσεως κάθε ατόμου του σώματος, αυξάνουμε τον βαθμό στον οποίο το ανοσοποιητικό σύστημα λειτουργεί καθώς και την εξουδετέρωση των τοξινών που το σώμα μας προσπαθεί να απαλλαγεί από αυτές. Οι κβαντικές μεταβολές (δονήσεις) που απαρτίζουν την μνήμη των κυττάρων του σώματος μας αρχίζουν να δημιουργούν διαφορετικές «μνήμες». Αυτός ο τύπος αναπρογραμματισμού της συχνότητος επιτρέπει στο σώμα να θυμάται την φυσική αποτελεσματικότητα του ανοσοποιητικού συστήματος και να αναγεννιέται στο 100% της αρχικής του καταστάσεως.

Η λειτουργία του Πολυκυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky βασίζεται στην αρχή της Συμπαθητικής Αντήχησης, κατά την οποία ένα κύτταρο αναγνωρίζει την ίδια του τη συχνότητα και μπορεί να την αφομοιώσει. Στη Μουσική, ο όρος «Συμπαθητική Αντήχηση» χρησιμοποιείται όταν μία χορδή ανταποκρίνεται σε μια εξωτερική δόνηση με μία αρμονική ομοιότητα, (η χορδή δονείται αρμονικά με τον ίδιο τρόπο με την εξωτερική δόνηση)..

Η Συμπαθητική Αντήχηση ή Δόνηση είναι ένα φαινόμενο κατά το οποίο το δονούμενο σώμα αντιδρά σε εξωτερικές δονήσεις με τις οποίες έχει μια αρμονική συμφωνία. Το ανθρώπινο σώμα έχει το ολόδικό του ενεργειακό σύστημα. Όταν αυτό το ενεργειακό σύστημα είναι εκτός ισορροπίας και ο τόνος του αλλάζει, οι κοινοί ήχοι δεν ταιριάζουν. Μπορεί κανείς να συγκρίνει το σώμα με μια ορχήστρα. Αν τα κοινά συστήματα δεν είναι ισοσταθμισμένα, η μουσική ακούγεται παράφωνη.

Η ισορροπία σε αυτό το σύστημα καθορίζεται από διάφορες εσωτερικές και εξωτερικές επιρροές. Για τις εσωτερικές επιρροές, μπορεί κανείς να σκεφτεί τις ψυχολογικές και συναισθηματικές διεργασίες [τις σκέψεις, τις λέξεις, τα συναισθήματα]. Εξωτερική επιρροή προκαλείται από έκθεση σε ηλεκτρική ακτινοβολία, συμπεριλαμβανομένης της τηλεόρασης, των μικροκυμάτων, του κομπιούτερ, Wi-Fi, iPad, κινητού τηλεφώνου, κεραιών κινητής τηλεφωνίας, μετρητές, καλωδιώσεις, αεροψεκασμούς κλπ. Άλλοι εξωτερικοί παράγοντες είναι τα βακτήρια, οι ιοί, οι μύκητες και τα παράσιτα.

Αισθάνεσαι κάποιες φορές ότι οι μπαταρίες σου είναι άδειες; Πράγματι είναι, αλλά τι μπορείς να κάνεις; Απλώς ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΩΚΕΑΝΟ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ!  Για Κυτταρική Αναζωογόνηση, Επαναφορά σε Ισορροπία Κάθε Δυσαρμονίας, για Βαθειά Χαλάρωση με τα Πολύτιμα Αποτελέσματα.

O Πολυκυματικός Ταλαντωτής (Multi Wave Oscillator) (MWO) George Lakhovsky Και η Λυχνία του Royal Raymond Rife είναι Σχεδόν Πανάκεια και Διαθέσιμος να Σου Προσφέρει Όλα τα Ευεργετήματα του Αρκεί να Συντονιστείς στις Συχνότητες της Ζωής και της Υγείας. Στο συγκεκριμένο μηχάνημα συνδυάζονται το MWO και η η Λυχνία Rife ώστε αντί να χρησιμοποιούνται μεμονωμένες συχνότητες, αντίθετα χρησιμοποιείται ένας ωκεανός συχνοτήτων και των αρμονικών τους. Δηλ. ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ