fbpx

Αφαίρεση Λίπους απο το Συκώτι

Η καλύτερη εφαρμογη της βιοτεχνολογίας στην υπηρεσία της λιποδιαλυσης.

Σπλαχνικό Λίπος – Biostimology

Η καλύτερη εφαρμογή της βιοτεχνολογίας στην υπηρεσία της λιποδιάλυσης.

Τι Προσφέρει

N

Μέγιστη Αποτελεσματικότητα

Κάθε συνεδρία BioStimology έχει ως αποτέλεσμα μια τελειοποίηση της σιλουέτας και την
βελτίωση της γενικής εμφάνισης του δέρματός σας.

N

Βελτίστη Ασφάλεια

Χαμηλής συχνότητας εναλλασσόμενα βιομαγνητικα πεδία είναι καρπός 20ετούς έρευνας
στα εργαστήρια Biostimology Η πολύ χαμηλή συχνότητά τους δεν ενέχει κανένα κίνδυνο
στην υγεία.

N

Η καλύτερη εφαρμογη της βιοτεχνολογίας στην υπηρεσία της λιποδιαλυσης.

προάγει την επούλωση των κυττάρων αυξάνοντας την παροχή οξυγόνου και τη θρεπτική αξία του αίματος Ενεργοποίηση των αυτοθεραπευτικών δυνάμεων του σώματος και αύξηση της γενικής ευεξίας

N

Υψηλοτερο επιπεδο ενεργειας

Γιατί να το επιλέξετε

Απαλλαγείτε από το επίμονο λίπος της κοιλιάς

Το General naturopathy care Entero.gr και οι συνεργάτες του προσφέρουν μια εξαιρετικη επιλογη το REDUSTIME BIOSTIMOLΟGY για να βοηθήσουν στην εξάλειψη του ανθεκτικού λίπους στην κοιλιά: Φυσικά, η διατροφή και η άσκηση εξακολουθούν να είναι απαραίτητες για τη διατήρηση ενός υγιούς βάρους, αλλά αν θέλετε να έχετε μια λεπτή κοιλιά, μπορεί να χρειαστείτε λίγη επιπλέον βοήθεια.
Το να έχεις κοιλιά δεν είναι μόνο κακό για την αυτοπεποίθησή σου, αλλά το υπερβολικό λίπος στην κοιλιά μπορεί να είναι κακό και για την υγεία σου. Στην πραγματικότητα, το λίπος στην κοιλιά έχει συνδεθεί με μια σειρά από σοβαρά προβλήματα υγείας , συμπεριλαμβανομένων αυξημένων κινδύνων για διαβήτη τύπου 2, εγκεφαλικό επεισόδιο, υψηλή αρτηριακή πίεση, κατάθλιψη και καρδιακή προσβολή.
Το πρόβλημα είναι ότι ενώ το λίπος σε άλλες περιοχές του σώματός σας μπορεί συχνά να μειωθεί με δίαιτα και άσκηση,. Το λίπος στην κοιλιά όμως πως φεύγει ;Το λίπος στην κοιλιά δεν εξαφανίζεται τόσο εύκολα. Στην πραγματικότητα, πολλοί από εμάς χρειαζόμαστε κάποια βοήθεια που μόνο ένας ειδικός μπορεί να προσφέρει.

Στο κέντρο μας, χρησιμοποιούμε μια προσέγγιση με επίκεντρο την προσωπική φροντίδα, προσαρμόζοντας κάθε σχέδιο αντιμετώπισης στις μοναδικές σας ανάγκες. Αν παλεύετε με μια επίμονη κοιλιά, δείτε πώς μπορεί να σας βοηθήσει η ομάδα μας. Ένας λόγος που το λίπος στην κοιλιά είναι τόσο δύσκολο να χαθεί είναι ότι θεωρείται «ενεργό λίπος». Σε αντίθεση με ορισμένους λιπώδεις ιστούς που απλώς «αδρανούν», το λίπος της κοιλιάς απελευθερώνει ορμόνες που μπορούν να έχουν αντίκτυπο στην υγεία σας – και στην ικανότητά σας να χάσετε βάρος, ειδικά στη μέση και την κοιλιά. Στην πραγματικότητα, οι ορμόνες και το κοιλιακό λίπος είναι τόσο αλληλένδετα που ορισμένοι ερευνητές προτείνουν ότι το λίπος λειτουργεί σαν ένα «έξτρα όργανο» ή αδένας.

Ως αποτέλεσμα, η απώλεια λίπους στην κοιλιά απαιτεί συχνά σκληρή δουλειά, ειδικά αν είστε στα 40 σας και άνω. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ορμόνες σας και το λίπος στην κοιλιά σας ,επηρεάζουν η μία την άλλη και καθώς τα επίπεδα των ορμονών σας αλλάζουν κατά τη μέση ηλικία, το λίπος γύρω από τη μέση σας τείνει να συσσωρεύεται πιο γρήγορα από ό,τι σε άλλες περιοχές. Εκτός από την ηλικία, άλλοι παράγοντες συμβάλλουν επίσης στο επίμονο λίπος στην κοιλιά. Είναι δύσκολο να χάσετε βάρος μέσω της άσκησης. Θέλετε να χάσετε ένα κιλό λίπος; Μπορείτε να το καταφέρετε ανεβαίνοντας στην κορυφή ενός κτιρίου 2.500 ορόφων. Ή τρέχοντας 60 μίλια. Ή ξοδεύοντας 7  ώρες καθαρίζοντας πάγκους ζώων. (Είναι εκπληκτικό τι έχουν μετρήσει πραγματικά οι επιστήμονες. Αυτό το τελευταίο παράδειγμα παρουσιάζεται σε πίνακα στο βιβλίο Exercise Physiology των G. Brooks and T. Fahey.) Η απώλεια βάρους όμως είναι μια εσωτερική διαδικασία.

Πρώτα θα χάσετε σκληρό λίπος που περιβάλλει τα όργανά σας όπως το συκώτι, τα νεφρά και μετά θα αρχίσετε να χάνετε μαλακό λίπος όπως το λίπος της μέσης και των μηρών. Η απώλεια λίπους γύρω από τα όργανα, σας κάνει αδύνατους και δυνατούς. Τι σχέση έχει το συκώτι σας με την απώλεια βάρους; Μόνο τα πάντα! Το συκώτι σας είναι εξαιρετικά σημαντικό για την υγεία, το μεταβολισμό και την ικανότητα να χάσετε βάρος, να κάψετε λίπος και να αποτοξινώσετε το σώμα. Το συκώτι εμπλέκεται ουσιαστικά σε κάθε μεταβολική διαδικασία στο σώμα Για να κατανοήσετε γιατί το συκώτι είναι το επίκεντρο που υπόσχεται να «επαναφέρει» τον μεταβολισμό σας, είναι σημαντικό να κατανοήσετε μερικά βασικά στοιχεία για το τι κάνει. Το συκώτι εμπλέκεται σχεδόν σε κάθε μεταβολική διαδικασία στο σώμα, μετατρέπει τα θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα σε ουσίες που μπορεί να χρησιμοποιήσει το σώμα σας, είναι υπεύθυνο για την διάσπαση των λιπών, την αποθήκευσης ζάχαρης ως τριγλυκεριδία, της δημιουργίας ενέργειας και, ίσως το πιο σημαντικό από όλα, της απαλλαγής από τοξικές ουσίες.

Ποια η Διαδικασία

Αυτή η διαδικασία χρησιμοποιεί ενέργεια που προέρχεται από το σπλαχνικό λίπος και συμβαίνει λιπόλυση ή η διάσπαση του λίπους. Κατά τη διάρκεια του προτεινόμενου προγράμματος θεραπείας των 12 έως 14 συνεδριών, το σπλαχνικό λίπος θα μειωθεί σταδιακά, αφήνοντάς σας πιο λεπτή μέση και μειωμένο κίνδυνο προβλημάτων υγείας όπως ο διαβήτης τύπου 2, οι καρδιακές παθήσεις και το εγκεφαλικό. Κάθε θεραπεία διάρκειας 45 λεπτών, που γίνεται στο General Naturopathy Care προκαλεί την απόλυτη χαλάρωση. Θα γλιστρήσετε σε μια ειδική στολή, η οποία εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα ενώ συμπιέζει ρυθμικά το σώμα σας. Η συμπίεση στο λεμφικό σύστημα βοηθά τη λεμφική παροχέτευση για την απομάκρυνση των τοξινών και των μεταβολικών αποβλήτων που οδηγεί στη γρήγορη απώλεια σωματικού βάρους ,βιώνοντας μια υγιεινή απόλαυση. . Θα βγείτε από τη θεραπεία ανανεωμένοι και ανάλαφροι, γνωρίζοντας ότι έχετε δώσει στο σώμα σας αυτό που του αξιζει. Χάστε βάρος, αισθανθείτε υπέροχα, όλα αυτά χωρίς καμία σωματική άσκηση από μέρους σας – ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Το ReduStim υποστηρίζεται από 20 χρόνια κλινικών μελετών που έχουν βρει μείωση όχι μόνο στο σπλαχνικό λίπος αλλά και στο υποδόριο λίπος και βελτιώσεις στο λιπώδες ήπαρ και στη χοληστερόλη του αίματος επίσης. Το ReduStim έχει επίσης αποδειχθεί ότι βελτιώνει τη στειρότητα σε υπέρβαρες γυναίκες αποκαθιστώντας την ορμονική ισορροπία και σταθεροποιώντας τα επίπεδα ινσουλίνης, που βοηθά τη σύλληψη. Αφήστε την επιστήμη να σας βοηθήσει να ζήσετε καλύτερα και πιο υγιή. Το ReduStim συμπληρώνεται με μια λογική δίαιτα και σωματική άσκηση για τη διαχείριση του βάρους και της υγείας σας. Μπορείτε να περιμένετε να χάσετε 8% του σπλαχνικού λίπους και 6 εκατοστά της μέσης σας μετά την ολοκλήρωση του πλήρους προγράμματος θεραπείας.

Η υπόσχεσή μας:

Να σας προσφέρουμε ήπια, αποτελεσματικά,μακροχρόνια και εντελώς ανώδυνα θεραπείες με στοχο την διαλυση του λίπους στην κοιλιά χωρίς παρενέργειες