Εξατομικευμενες Συνεδριες

Διαβάστε παρακάτω

Πολυκυματικός Ταλαντωτής

Κάθε κύτταρο του οργανισμού μας είναι σαν ηλεκτρική μπαταρία! Ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής Lakhovsky, είναι ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας που παράγει ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων, φορτίζοντας τα κύτταρά μας, που η τάση τους έχει μειωθεί. Δηλαδή, εναρμονίζει τη φυσική συχνότητα των κυττάρων στους ιστούς και τα όργανα του σώματος. Η επιστήμη αναγνωρίζει ότι το κύτταρο μας είναι μια ηλεκτρική μπαταρία και ότι το σώμα μας διαθέτει τρισεκατομμύρια από αυτές. Ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής, δημιουργώντας γύρω του ένα θετικό ενεργειακό πεδίο, μπορεί να εξουδετερώνει τον πόνο, να εμποδίζει την εξέλιξη της ασθένειας, να εξαλείφει την ένταση και τα αποτελέσματα του στρες και να βελτιώνει γενικώς τη διάθεση και την ευεξία μας. Δεν θέλει κόπο για να ανακτήσουμε την υγεία μας αλλά τον σωστό τρόπο ή μάλλον την κατάλληλη συχνότητα ώστε να νιώσουμε ξανά υγιείς!

Υδροθεραπεία Παχέος Εντέρου

Η υδροθεραπεία του παχέος εντέρου είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος αποτοξίνωσης του οργανισμού και γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής. Η υδροθεραπεία του παχέος εντέρου ή διεθνώς Colonic Irrigation, αντιστοιχεί σε μία παγκόσμια αναγνωρισμένη μέθοδο με σκοπό τον αποτελεσματικό καθαρισμό των τοιχωμάτων ολόκληρου του παχέος εντέρου κι ως εκ τούτου, την άμεση και σε βάθος αποτοξίνωση του οργανισμού, είναι δηλαδή η ήπια και ασφαλής έκχυση φιλτραρισμένου νερού στο έντερο, αποστειρωμένο με υπεριώδεις ακτίνες και το οποίο έχει θερμανθεί στη θερμοκρασία του σώματος, χωρίς να χρησιμοποιούνται χημικά ή φάρμακα. Είναι η φυσική λύση σε καταστάσεις που προσβάλουν την κανονική λειτουργία του εντέρου. Ακόμα κι αν η υγεία μας είναι σε καλή κατάσταση το παχύ έντερο θα επωφεληθεί από την αποτοξίνωση και θα καθαρίσει και από τυχόν προβλήματα που υπάρχουν και δεν γνωρίζουμε.

Κβαντική Βιορύθμιση

Η Δυναμική Βιορύθμιση του οργανισμού επιτελείται με τη γεννήτρια παραγωγής ηλεκτρομαγνητικών πεδίων χαμηλής έντασης και συχνότητας η οποία συνοδεύεται και από μία συσκευή ελέγχου. Πρόκειται για μία ηλεκτρονική συσκευή παραγωγής κυμάτων, που εκπέμπει στο φάσμα συχνοτήτων 10KHz και 1MHz, συχνότητες απόλυτα ασφαλείς για τον άνθρωπο. Είναι πιστοποιημένη σε επίπεδο χαρακτηριστικών λειτουργίας και εναρμονίζεται με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας. Ο Δυναμικός Βιορυθμιστής χρησιμοποιείται σε μία σειρά από θεραπείες που αντιμετωπίζουν αναίμακτα, ανώδυνα, εύκολα και απλά διάφορες ασθένειες όπως αιμορροΐδες, προβλήματα στο αναπνευστικό σύστημα, πόνο που προέρχεται από μυοσκελετικά προβλήματα κ.ά. Ανάλογα με το προφίλ του ασθενή γίνεται χρήση του κατάλληλου προγράμματος μιας και η λειτουργία του όλου συστήματος στηρίζεται στην ύπαρξη ειδικού λογισμικού.

Μέθοδος Ήπιας Χειροπρακτικής Ackerman

Η μέθοδος ”Δομική Οστεοπαθητική και Ήπια Χειροπρακτική Ackerman” είναι η θεραπεία εκλογής για την ανακούφιση και την αποκατάσταση μυοσκελετικών δυσλειτουργιών, όπως οσφυαλγία, ισχιαλγία, πρωτοπαθής πονοκέφαλος και ημικρανία. Ακολουθώντας την μέθοδο Ackermann γίνεται κλινική εξέταση, ψηλάφηση και διαγνωστικά τεστ σε σχέση με την οσφυϊκή, θωρακική και αυχενική μοίρα καθώς και για τις περιφερικές αρθρώσεις. Με μια ακριβή αξιολόγηση, μπορούν να ανιχνευθούν ”μπλοκαρίσματα” και να αποκατασταθούν χρησιμοποιώντας επιλεγμένες και ήπιες τεχνικές. Με την μέθοδο Ackermann έχουμε ολιστική θεραπεία και ο ασθενής ολοκληρώνει τη συνεδρία του ανακουφισμένος.

Λεμφική Παροχέτευση

Η λεμφική παροχέτευση είναι το μοναδικό είδος μάλαξης που έχει την ιδιότητα να βελτιώνει την υγεία του οργανισμού, ενώ συγχρόνως απομακρύνει τις τοξίνες και εξαφανίζει τα πρηξίματα. Επίσης, παρατηρείται ταχεία ανάρρωση μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, όπως ρήξη μηνίσκου, κάταγμα ισχίου, γενικά κατάγματα χεριών και ποδιών, ενώ συγχρόνως βελτιώνει την κυτταρίτιδα και σμιλεύει το σώμα. Το λεμφικό μασάζ είναι μια ήπια μάλαξη, στόχος του είναι να προαγάγει τη φυσική αποστράγγιση της λέμφου, του υγρού που απομακρύνει τα απόβλητα του μεταβολισμού από τους ιστούς, μεταφέροντάς τα προς την καρδιά.

Σπλαχνική Κινητοποίηση

Ήπια, δια των χειρών μέθοδος θεραπείας, που ενισχύει/βοηθά τη δυνατότητα του σώματος να απεμπλακεί από περιορισμούς αλλά και τις επιπτώσεις ανθυγιεινών συνηθειών, που προκαλούν πόνο και δυσλειτουργία. Η Σπλαχνική Κινητοποίηση δεν εστιάζει αποκλείστηκα και μόνο στη περιοχή του πόνου ή της δυσλειτουργίας, αλλά αξιολογεί συνολικά το σώμα αναζητώντας τη πηγή του προβλήματος. Ο σκοπός της Σπλαχνικής Κινητοποίησης είναι να αναδημιουργήσει, να εναρμονίσει και ενισχύσει την ιδιοδεκτική επικοινωνία στο σώμα, ώστε να βελτιώσει τον εσωτερικό (ρυθμιστικό) μηχανισμό του, για καλύτερη υγεία.

Βιοενέργεια - Βιοσυντονιστική - Βιοανάδραση

Mέθοδος εναλλακτικής ιατρικής που βασίζεται στο γεγονός ότι κάθε υλικό σώμα είναι συμπυκνωμένη μορφή ενέργειας κι αυτή η ενέργεια καθορίζει τις χημικές-υλικές διεργασίες. Οι διαταραχές στο σώμα λοιπόν, πρώτα συμβαίνουν σε ενεργειακό επίπεδο και αργότερα, κι εφόσον δεν αποκατασταθούν, θα εκδηλωθούν με σωματικά συμπτώματα. Η ειδική συσκευή που χρησιμοποιούμε, βοηθάει στην ανίχνευση των κρυφών αιτιών που επιβαρύνουν το σώμα κι οδηγούν στην αποδυνάμωση του αμυντικού του συστήματος και της ικανότητας αυτορρύθμισης του. Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία τόσο για σωματικές όσο και συναισθηματικές διαταραχές. Το σώμα μας καθοδηγείται από την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια και κάθε κύτταρο και  όργανο έχει το δικό του κύκλο της ενέργειας αυτής. Οι ενεργειακοί κύκλοι των κυττάρων αποσταθεροποιούνται πριν εμφανιστούν τα σωματικά συμπτώματα.