fbpx

Βιοενεργειακός Έλεγχος

Ιδιαίτερη Ολιστική και Άκρως Απολαυστική Εμπειρία που Αξίζει να Δοκιμάσετε !

Βιοενεργειακός Έλεγχος

Iδιαίτερη Ολιστική και Άκρως Απολαυστική Εμπειρία που Αξίζει να Δοκιμάσετε !

Τι Προσφέρει

N

Τι είναι και πώς μπορεί να σας βοηθήσει;

Οι βιοενεργειακές δοκιμές είναι μια ολιστική μέθοδος προσέγγισης της υγείας και της ενεργειακής ευημερίας.

Χρησιμοποιώντας μη επεμβατικές δοκιμές, οι σαρώσεις μας μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του ενεργειακού στρες σε σχέση με ανισορροπίες στα όργανα και τη διατροφή, τις ευαισθησίες στα τρόφιμα, τα συναισθήματα, τις τοξίνες, τις ορμονικές ανισορροπίες και πολλά άλλα.

Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι το μυαλό επηρεάζει το σώμα και το σώμα επηρεάζει το μυαλό.

Με λίγα λόγια, αυτό είναι το νόημα της βιοενέργειας. Οι αδιευκρίνιστες επιπλοκές στην υγεία μπορούν να δημιουργήσουν άγχος και ένταση στο σώμα σας. Οι σωματικές, περιβαλλοντικές, συναισθηματικές και ψυχικές εντάσεις μπορεί να προκαλέσουν μυϊκή δυσκαμψία, σπασμούς, άγχος και πολλά άλλα. Με απλά λόγια, οι βιοενεργειακές δοκιμές είναι ένας τρόπος για να μάθετε ποιοι παράγοντες αγχώνουν το σώμα σας.

N

Θέλετε να μάθετε αν θα επωφεληθείτε από μια βιοενεργειακή σάρωση ;

Μια ενεργειακή αρχή

Το σώμα αποτελείται από διαφορετικούς τύπους ενέργειας και αυτή η ενέργεια ρέει σε μονοπάτια σε όλο το σώμα. Οι επαγγελματίες υγείας το γνωρίζουν εδώ και αιώνες και έχουν χρησιμοποιήσει βελονισμό και πολλές άλλες θεραπείες που βελτιώνουν τη ροή της ενέργειας στο σώμα.

Στη δεκαετία του 1940 , ένας βελονιστής ονόματι Dr. Reinhold Voll ανακάλυψε ότι το περιβάλλον ενός ατόμου θα μπορούσε να διαταράξει τη ροή ενέργειας. Ο Δρ Voll πειραματίστηκε με τον βελονισμό ως θεραπεία, αλλά δεν μπορούσε να βρει μόνιμες λύσεις.

Μετά από διαβούλευση με άλλους γιατρούς, ο Δρ. Voll διαπίστωσε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, η ροή ενέργειας θα μπορούσε να αποκατασταθεί μέσω ορισμένων αλλαγών στον τρόπο ζωής, όπως η διατροφή, τα συμπληρώματα, η ομοιοπαθητική και η άσκηση. Αυτή ήταν η αρχή του πώς ξεκίνησε η βιοενεργειακή ιατρική και οι δοκιμές και πώς έγινε κοινή πρακτική σήμερα.

Αρκει ένα μικρο δειγμα τριχας;

Τα τριχοθυλάκια αναπτύσσονται από αιμοφόρα αγγεία που περιέχουν πληροφορίες από έως και έξι χρόνια πριν και αυτή η τρίχα συγκρατεί τα βιοενεργειακά σας μοτίβα. Τα ενημερωτικά μοτίβα που κρατούν τα μαλλιά μπορεί να περιλαμβάνουν τοξίνες, θρεπτικά συστατικά και κυτταρικό στρες σε όλο το σώμα. Επειδή κάθε άτομο είναι διαφορετικό και ζει σε διαφορετικό περιβάλλον, κάθε δείγμα μαλλιών είναι μοναδικό για το άτομο.

Τα δείγματα μαλλιών μπορούν ακόμη και να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό συγγενών αίματος και γενετικών διαταραχών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπετε συχνά τα μαλλιά να χρησιμοποιούνται ως αποδεικτικά στοιχεία σε ποινικές έρευνες, αν και αυτό το είδος δοκιμών είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που αναζητά η βιοενεργειακή δοκιμή.

Όπως τα μαλλιά, οι σιελογόνοι αδένες εκκρίνουν βιολογικές πληροφορίες που λένε την ιστορία των χημικών ουσιών του σώματος. Τα τεστ σάλιου δίνουν πληροφορίες για ορμόνες, αλλεργίες και λοιμώξεις. Από βιοενεργειακής άποψης, όπως τα μαλλιά, το σάλιο κρατά επίσης τα μοτίβα για να ελέγξει πράγματα όπως ευαισθησίες, τοξίνες και ορμόνες.

Οι δοκιμές μαλλιών και σάλιου είναι μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους δοκιμών, επειδή έχουν τα μέσα για να παρέχουν μια ολοκληρωμένη επισκόπηση του σώματος και του πόσο καλά λειτουργούν μαζί οι ενεργειακές του οδοί, χωρίς να είναι υπερβολικά ενοχλητικές.

Πώς λειτουργεί

Τα κύτταρα στο σώμα μας αποθηκεύουν μια τεράστια ποσότητα πληροφοριών. Σχεδόν όλα όσα ερχόμαστε σε επαφή καθημερινά αποθηκεύονται στα κύτταρα του σώματός μας

συμπεριλαμβανομένων των τοξινών, των συναισθημάτων, των ιών και των στρεσογόνων παραγόντων.

Αυτοί οι περιβαλλοντικοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα της ζωής μας και τα ενεργειακά μας μονοπάτια. Χάρη στη σύγχρονη επιστήμη, μπορούμε πλέον να έχουμε πρόσβαση στις βιολογικές πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στο σώμα μας μέσω δειγμάτων μαλλιών και σάλιου. Η βιοενεργητική δοκιμή χρησιμοποιεί αυτούς τους βιολογικούς δείκτες για να κατανοήσει τα ενεργειακά σας μονοπάτια.

Η βιοενεργειακή ιατρική σήμερα

Σήμερα, ψυχολόγοι, ολιστικοί επαγγελματίες υγείας,φυσικοπαθητικοι , χειροπράκτες και άτομα χρησιμοποιούν βιοενεργειακές σαρώσεις  για να δημιουργήσουν εξατομικευμένα σχέδια φροντίδας ή να κατανοήσουν την υγεία των πελατών και των ασθενών τους σε βαθύτερο επίπεδο.

Επειδή το συναισθηματικό στρες και η ένταση αποθηκεύονται στο σώμα, μια φυσική εξέταση (όπως ένα δείγμα μαλλιών και σάλιου) μπορεί να πει πώς το στρες επηρεάζει το σώμα . Αντίστροφα, οι αδιευκρίνιστες επιπλοκές στην υγεία μπορεί να προκαλούν συναισθηματικό στρες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια βιοενεργειακή σάρωση μπορεί να βοηθήσει στην εξεύρεση της ρίζας των ενοχλητικών ανησυχιών για την υγεία.

Η βιοενεργειακή δοκιμή μπορεί να σαρώσει για:

Ορμονικές ανισορροπίες

Περιβαλλοντικές ευαισθησίες

Διατροφικές ελλείψεις

Ευαισθησίες στη γλουτένη

Το στρες του θυρεοειδούς

Ενεργειακά πρότυπα τοξινών όπως μούχλα, βακτήρια, ιοί, βαρέα μέταλλα, χημικές ουσίες και παράσιτα

Κι αλλα

…. Πέρα από τις βιοενεργειακές δοκιμές με μεθόδους

Δεδομένου ότι το μυαλό και το σώμα είναι αλληλένδετα, η θεραπεία ομιλίας είναι μια δημοφιλής μορφή βιοενεργειακής θεραπείας . Ένας εκπαιδευμένος βιοενεργειακός θεραπευτής θα χρησιμοποιήσει το ιατρικό και συναισθηματικό ιστορικό ενός ασθενούς για να καθορίσει πώς να αποκαταστήσει ενεργειακά μονοπάτια που έχουν διαταραχθεί. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ οικεία διαδικασία για τους ασθενείς και τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητικά.

Πώς μπορεί να σας βοηθήσει το βιοενεργειακό τεστ ;

Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τη γνώση του σώματός τους καλύτερα. Όσο πιο συντονισμένοι είστε με τις φυσικές δυνάμεις και τις αδυναμίες σας, τόσο πιο προετοιμασμένοι μπορεί να είστε να αντιμετωπίσετε θέματα υγείας όταν προκύψουν.

Η βιοενεργειακή δοκιμή και θεραπεία δεν αντικαθιστά τη σύγχρονη δυτική ιατρική και τεχνικές διάγνωσης. Αντίθετα, είναι εξαιρετικές συμπληρωματικές μέθοδοι που μπορούν να βοηθήσουν τους επαγγελματίες να διαμορφώσουν πιο ολοκληρωμένα και εξατομικευμένα σχέδια.

Πολλοί άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει βιοενέργεια για να βρουν σαφήνεια και καθοδήγηση σχετικά με τις ανησυχίες τους για την υγεία. Μερικές από αυτές τις ανησυχίες περιλαμβάνουν:

Απώλεια μαλλιών

Κούραση

Αύξηση/απώλεια βάρους

Εγκεφαλική ομίχλη

Διαρρέον έντερο

Αλλεργίες

Κι αλλα

Η βιοενεργειακή δοκιμή είναι επίσης ασφαλής για χρήση σε παιδιά σε οποιαδήποτε ηλικία

Κάντε το δικό σας βιοενεργειακό τεστ

Η λήψη ενός βιοενεργειακού τεστ είναι μια εύκολη διαδικασία.

Για παράδειγμα, το κιτ δοκιμής GNCEntero.gr είναι ένα απλό τεστ σάλιου και μαλλιών. Μόλις ληφθούν τα δείγματά σας, ξεκινούν μια διεξοδική βιοενεργειακή δοκιμή. Μόλις ολοκληρωθεί η σάρωση, συντάσσουμε μια αναφορά με τα ευρήματα σχετικά με τα βιοενεργειακά σας επίπεδα, τα επίπεδα στρες, τους περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες και τις ορμονικές και διατροφικές ανισορροπίες .

Τελικά, ξέρεις καλύτερα το σώμα σου. Εάν γνωρίζετε ακριβώς τι θέλετε να δοκιμάσετε, μπορείτε να επιλέξετε από μια πλήρη σάρωση, μια σάρωση ευαισθησίας, μια σάρωση ισορροπίας, μια σάρωση διατροφής, μια σάρωση θεραπείας, μια προγεννητική σάρωση ή μια σάρωση ευαισθητοποίησης.

Όταν λάβετε τη λεπτομερή αναφορά από την ανάλυση, παρέχουμε επίσης ένα βιο-εξατομικευμένο σχήμα συμπληρωμάτων, βιοενεργητικών σκευασμάτων και βοτάνων.

 

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την παραγγελία του δικού σας ατομικού κιτ βιοενέργειας και ξεκινήστε την πορεία σας προς την πλήρη ευεξία.