fbpx

Βιοενεργεια

Σχετικά με τη θεραπεία της βιοενέργειας

Η επούλωση της βιοενέργειας είναι τόσο παλιά όσο και η ανθρώπινη φυλή. Οι πρόγονοί μας είχαν επίγνωση της θεραπευτικής δύναμης που προέρχεται από τα χέρια μας. Κάθε πολιτισμός έχει ερευνήσει και εξευγενίσει αυτή τη δύναμη μέσα στις γνώσεις και τις παραδόσεις τους. Κάθε άτομο έχει θεραπευτική δύναμη. Μετά από πολύ καιρό που πέρασε στη σκιά της δυτικής ιατρικής (η οποία γνώρισε σημαντική βελτίωση αλλά δυστυχώς εξακολουθεί να ασχολείται με τη θεραπεία των συνεπειών και όχι των αιτίων της νόσου), τις τελευταίες δεκαετίες η βιοενέργεια έτυχε να επιστρέψει και έγινε επιστημονικά αναγνωρισμένη ως μορφή συμπληρωματικού φαρμάκου. Ο μεγαλύτερος αριθμός ασθενειών προκύπτει από την παρεμπόδιση της φυσικής ροής και της δημιουργικής ενέργειας ενός ατόμου, προκαλώντας την καταστολή των λειτουργιών του οργανισμού..

Η επούλωση της βιοενέργειας είναι μια διαδικασία κατά την οποία έχουμε επίγνωση των καταπιεσμένων συναισθημάτων, του πόνου, των γνωστικών αντιλήψεων και των φόβων που από καιρό καταπιέζουμε στο υποσυνείδητο μας. Αυτά τα κρυμμένα συναισθήματα έχουν μια ισχυρή επιρροή στη σωματική και ψυχική υγεία μας Η εξισορρόπηση της βιοενέργειας επηρεάζει τόσο τις συνέπειες όσο και τις υποκείμενες αιτίες των ζητημάτων και οδηγεί στην καλύτερη κατανόηση της πραγματικής φύσης μας. Περιλαμβάνει τη διαδικασία της συγχώρεσης, καθώς και την αποδοχή των εαυτών μας και του κόσμου γύρω μας. Το αποτέλεσμα είναι η ευκολία και η εξάλειψη μεγάλου αριθμού προβλημάτων υγείας και η έναρξη εσωτερικών αλλαγών που επηρεάζουν άμεσα όλες τις συνήθειες, τις σχέσεις μας με άλλους ανθρώπους και τα πρότυπα συμπεριφοράς που δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε.

Η θεραπεία με βιοενέργεια πραγματοποιείται σε ένα κρεβάτι μασάζ όπου ξαπλώνετε με τα εσώρουχα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, βυθιζόμαστε μαζί σε μια κατάσταση άνεσης (συχνότητα άλφα 7,8 – 8 Hz) κατά την οποία διοχετεύεται ενέργεια μέσω των χεριών, επηρεάζοντας τα ενεργειακά σας κέντρα (chakras) και ενεργειακό πεδίο (aura) συναισθήματα, ενέργειες) και προμηθεύετε το σώμα και τα όργανα με ενέργεια.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, οι αισθήσεις μπορεί να διαφέρουν – ξεκινώντας από τα αισθήματα της φυσικής ζεστασιάς και της απόλαυσης μέχρι αναστεναγμούς και κλάμα κατά την απομάκρυνση των ενεργειακών φραγμών και την απελευθέρωση των καταπιεσμένων συναισθημάτων. Μετά τη θεραπεία, θα αισθανθείτε χαλαροί και ανακουφισμένοι. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η θεραπεία της βιοενέργειας είναι ένα ευχάριστο έργο για την ψυχή σας, γι ‘αυτό θα πρέπει να προσεγγιστεί με προσοχή. Επίσης, συνιστώνται κατάλληλες υποχρεώσεις και προγραμματισμός χρόνου, έτσι ώστε μετά και μεταξύ δύο θεραπειών οι αλλαγές που ξεκινούν να λειτουργήσουν φυσικά. Η μέση διάρκεια της θεραπείας είναι περίπου. 70 λεπτά (ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες σας) μαζί με μια σύντομη συνομιλία πριν από κάθε θεραπεία. Ο αριθμός των συνομιλιών και των παύσεων μεταξύ των δύο είναι ατομικός για κάθε άτομο. Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο και χωρο να εκφραστεί.
Το αποτέλεσμα είναι η ευκολία και η εξάλειψη μεγάλου αριθμού προβλημάτων υγείας και η έναρξη εσωτερικών αλλαγών που επηρεάζουν άμεσα όλες τις συνήθειες μας, τις σχέσεις με άλλους ανθρώπους και τα πρότυπα συμπεριφοράς που δεν είχαμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε.

Βιοενέργεια

Γιατί είναι αποτελεσματική η θεραπεία βιοενέργειας;

Βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και την υγεία
Συναισθηματικές και ψυχολογικές καταστάσεις και τραύματα όπως άγχος, κατάθλιψη, κόπωση, κρίσεις πανικού, χαμηλή αυτοεκτίμηση, υπερκινητικότητα, ορμονικές διαταραχές
Ζητήματα σχετικά με το άγχος
Προβλήματα υγείας με εσωτερικά όργανα, ημικρανίες, προβλήματα γαστροπεπτικου συστήματος, κλπ
Εμπλοκές ενέργειας, απώλεια / έλλειψη ενέργειας
Χρόνιος πόνος στην πλάτη και στο λαιμό
Μικρά και σημαντικά θέματα υγείας